Kóbor János és gyönyörű felesége, Zsóka: nem számít a 22 év korkülönbség

Kóbor János és Zsóka fittyet hánynak azokra, akik kritizálják kapcsolatukat.

Kóbor János felesége, Zsóka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sok hazai és külföldi sztárpár házassága példázza, hogy a szerelemben nem számít a korkülönbség, még mindig akadnak olyanok, akik megbotránkoznak azon, ha egy férfi nála jóval ifjabb párt választ magának.

Kóbor János, vagy ahogy a kollégái becézik, Mecky és gyönyörű felesége, Zsóka kapcsolata rácáfol a kétkedőkre, immár 16 éve élnek együtt felhőtlen boldogságban.

Kóbor János és 22 évvel fiatalabb felesége, Zsóka

Az Omega frontembere úgy tartja, a sors akarta azt, hogy találkozzanak. 2005-ben egy közös ismerősük születésnapi partiján ismerkedtek meg, amelyen véletlenül pont egymás mellé ültek le. Szerelmük kezdeti szakaszában sokan megszólták őket a köztük lévő 22 év korkülönbség miatt, pedig ők ennek sosem tulajdonítottak különösebb jelentőséget. 

kóbor-jános-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Egymás mellett üldögéltünk, órákat beszélgettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünkben sem merült fel az, hogy melyikünk épp hány éves - mesélte a zenész a Tények Pluszban.

Hitvallásuk szerint a szerelemnek egyszerűen nem szabhat határt az, hogy ki mennyi idős. Az sokkal fontosabb, hogy személyiségeik mennyire passzolnak össze.

- Egyáltalán nem zavart soha a köztünk lévő korkülönbség. Az első pillanattól kezdve, amikor megismerkedtünk, semmi más nem számított, csak az, hogy a szívünk felismerte egymást - ezt már a sztárfeleség mondta a TV2 műsorában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

- Nekem nagyon furcsa volt ez az óriási érdeklődés, ami övezte a kapcsolatunkat akkor is és a mai napig is. De hozzászoktam. Mecky nagyon bölcsen mindig megnyugtat, és azt mondja, a legeslegfontosabb, hogy a mi családi harmóniánk megmaradjon.

kóbor
Fotó: TV2/Tények Plusz

Házasságuk gyümölcseként Zsóka egy kislánnyal ajándékozta meg férjét. A 77 éves énekes szerint a 14 esztendős Léna tartja fiatalon.

- Gyakorlatilag a huszon-harmincas apukák feladatkörét is megkaptam hozzá, és én azt mondom, ennek biztosan köze van ahhoz, hogy magamat ilyen állapotban tudom tartani. 

Kóbor János 14 éves lánya 

Kóbor János gyönyörű lányával, Lénával sok időt töltenek együtt, imádnak társasjátékozni, kártyázni, de a kamasz a tanulásban is gyakran kéri édesapja segítségét.

Kóbor János lánya már 14 éves: a szépséges Léna tiszta anyja

Kóbor János szerint lánya kívül-belül az édesanyjára ütött.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Soós Lajos  

Ezt is szeretjük