Kóbor János lánya már 14 éves: a szépséges Léna tiszta anyja
Kóbor János szerint lánya kívül-belül az édesanyjára ütött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Omega frontembere, Kóbor János napjai nem is telhetnének idillibben, amikor csak teheti, a családjával van. Szerinte 23 évvel ifjabb felesége és 14 éves kislánya tartják fiatalon.

Élete párjával, Zsókával 2005-ben egy születésnapi bulin ismerkedtek meg, majd találkozásuk harmadik évfordulóján esküdtek örök hűséget egymásnak.

Kóbor János lánya, Léna

Noha a zenész már hatvan felett járt, mikor kedvesével lángra lobbant a szerelmük, az egyikük számára sem volt kérdés, hogy szeretnének közös gyereket.

Kóbor János és családja 2021 januárjában a Tények Pluszban.
Kóbor János és családja 2021 januárjában a Tények Pluszban.
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Amikor összejöttünk Zsókával, Mindkettőnknek volt már gyereke: nekem Dani, neki Titanilla és Martin. De tudtam, hogy Zsóka is vágyik közös gyerekre. Aztán amikor elérkezettnek láttuk az időt és a körülményeket, éreztük, hogy a boldogságunkhoz már csak egy kislány hiányzik. Hogy miért nem kisfiút akartam? Mert fiús apuka már voltam, és különben is, mindig vágytam egy kislányra - mesélte a Hot! magazinnak.

Ennek immár 14 esztendeje. Azóta bebizonyosodott, hogy az énekes lubickol a lányos apuka szerepében. Gyönyörű lányával, Lénával sok időt töltenek együtt, imádnak társasjátékozni, kártyázni, de a kamasz a tanulásban is gyakran kéri édesapja segítségét.

- Csodálatos kiscsaj, nagyon okos, kitűnő tanuló, és amire a legbüszkébb vagyok: anyanyelvi szinten beszél angolul. Néha előfordul, hogy fizikából segítséget kér, de a hetedikes tananyag még nekem is könnyen megy.

léna
Fotó: TV2/Tények Plusz

Van pár tulajdonsága, amit a zenésztől örökölt, például azt, hogy filozofikus természet. Ám ezt leszámítva Léna kívül-belül tiszta anyja.

- Nagyon csinos, sportos, talpraesett, gyakorlatias, kifinomult ízléssel, és már most látszik, hogy egy igazi kis hölgy. A feleségem jó példával jár előtte, és egyre jobban hasonlít rá. 

Ákos és ritkán látott lányai

Ákos távolról sem sorolható azon hírességek közé, akik mindennap megörvendeztetik rajongóikat szeretteik pillanatképeivel. Annál nagyobb az öröm, ha mégis bepillantást enged az otthonába. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogyan néznek ki Ákos gyerekei, és mennyire hasonlít rá legidősebb lánya, a 19 éves Anna.

Ezt is szeretjük