Nagy Ervin és Borbély Alexandra bevállalós ruhát húztak a Televíziós Újságírók Díja gálára
Nagy Ervin és Borbély Alexandra is #FREE SZFE feliratú pólóban jelentek meg a 7. Televíziós Újságírók Díja gálán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin nyerte csütörtök este a 7. Televíziós Újságírók Díja gálán a legjobb színésznek járó elismerést. Az RTL Klub A Tanár című sorozatában nyújtott alakításáért nemcsak őt, hanem mellékszereplő kategóriában (amelyben Elek Ferenc is jelölt volt) Anger Zsoltot is díjazták. 

Az RTL Magyarország produkcióit és sztárjait tíz kategóriában jelölték, és végül hét díjat zsebeltek be, a TV2 három, a Duna TV és a Sony Max egy-egy elismerést vihetett haza. A jelöltek és a nyertesek részletes listáját ide kattintva találod. 

Nagy Ervin Televíziós Újságírók Díját nyert

A 43 éves színész párjával, Borbély Alexandra színésznővel érkezett a díjátadóra, akinek megköszönte, hogy négy éve elviseli, amiért A Tanár forgatási munkálatai miatt nincs nyara. Mindketten #FREE SZFE feliratú pólóban jelentek meg, ahogy Mihályfi Balázs (Jófiúk - RTL Klub), a színész kategória jelöltje, és az egyik díjátadó, Varga Attila Sixx, az Index egykori újságírója is. 

Nemcsak Till Attila, a legjobb férfi műsorvezető hozta szóba díja átvételekor a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül kialakult helyzetet, hanem el-elcsukló hangon Nagy Ervin is. 

Azt mondta, húsz évvel ezelőtt, amikor Kolosi Péter (ma az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója - a szerk.) szembejött vele a folyosón, nem gondolta volna, hogy az RTL Klub a karrierje legnagyobb mentsvára lesz, ahogy azt sem, hogy szívvel-lélekkel fog dolgozni egy kereskedelmi csatornánál. Szerinte A Tanár című sorozattal azért is sikeres, mert önazonos tud benne lenni, egy olyan karakter alakít, akinek ami a szívén, az a száján. 

nagy-ervin
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Rengeteg gyerek van a kezem alatt, akiknek nap mint nap be kell bizonyítsam, hogy igaz ember vagyok, és hogy bele tudjak nézni a tükörbe, nekik olyan dolgokat kell mutassak, amit aztán viszontlátok az SZFE-n.

nagy-ervin-free-szfe
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

- Én ezeket a gyerekeket tanítom, a sorozat pedig arra tanítja őket, hogy álljanak ki egymásért, álljanak ki a világ igazságtalansága ellen, álljanak ki azért a szabadságért, amit a szívükbe visznek. Ezek a gyerekek most ott vannak bent (a Színház- és Filmművészeti Egyetem épületében - a szerk.), ezért van rajtam ez a póló, és elképesztő módon büszke vagyok rájuk - mondta, majd egy dalt küldött nekik. 

A Wall Street farkasa egyik jelenetét választotta, amelyben Leonardo DiCapriónak tanácsokat adott, és egy dalt adott elő Matthew McConaughey (Mark Hanna). Utóbbinak Nagy Ervin volt ebben a filmben is a magyar hangja.

A Televíziós Újságírók Díja 2020 sztárjai

Ördög Nóra, mint mindig, a díjátadón is visszafogottan elegánsan jelent meg. Képes összeállításunkban megnézheted a 7. Televíziós Újságírók Díja gála sztárjait.

Ezt is szeretjük