Ők a Nyerő Páros sztárpárjai - Puskás Peti és Dallos Bogi is köztük van
Kiderült, kik lesznek a Nyerő Páros idei évadának nyolc sztárpárja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 21-én indul a Nyerő Páros új évada. Az RTL Klub közleménye szerint a negyedik szériában vadonatúj, még brutálisabb feladatoknak, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatoknak lehetnek szemtanúi a nézők, Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat. 

A nagy sikerű sztárpárshow legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába, és küzd meg a Nyerő Páros címért. A csata a már ismert, de mindig meglepetéssel szolgáló luxusvillán és a kőbányán túl további helyszíneken is zajlik. 

A 2020-as Nyerő Páros nyolc szerelmespárja

Sebestyén Balázs és Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nemcsak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátiaszavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot, és az övék legyen a Nyerő Páros trófea.  

Mutatjuk a Nyerő Páros negyedik évadának nyolc szerelmespárját. 

Ezt is szeretjük