Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei nőnek, mint a gomba: tündéri friss fotó készült róluk az apukájukkal
Borbély Alexandra tüneményes képen örökítette meg Elzát és Franciskát Nagy Ervinnel.

nagy-ervin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei október közepén látták meg a napvilágot, a kórházból egy hónappal később térhettek haza. 

Elzát és Franciskát novemberben láthattuk utoljára, édesapjuk azelőtt készített róluk tündéri fotót anyukájuk karjában, hogy elindultak volna a Péterfy kórházból. Újabb egy hónap elteltével ismét megmutatták a kicsiket, ezúttal anyukájuk lőtt róluk tündéri képet.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei fotón

A színésznő Insta-posztjában ugyan kitakarta gyermekei arcát, az egész alakos képen jól látszik, Elza és Franciska nőnek, mint a gomba. Egyikőjük apukája karjában, másikuk mellette pihent a kanapén. 

Szüleik aranyos rugdalózóba öltöztették őket, a leopárdmintás és pöttyös ruhácskák irtó édesen álltak a hajas babákon.

"Hétköznapok Ervin & Elza & Franci" - írta Borbély Alexandra a bejegyzéshez, ami pár óra alatt több ezer lájkot kapott. Nem csak a követői imádták, hogy láthatták a lányokat, kollégák és pályatársak is elolvadtak Elzától és Franciskától.

Pataki Ági, Nagy Sándor, Péterfy Bori és Pelsőczy Réka sem állta meg, hogy ne írjon kommentet a felvételhez.

Rúzsa Magdi hármasikrei

Rúzsa Magdi hármas ikreinek az idei volt az első Mikulása: az énekesnő ezt természetesen meg is örökítette. A tíz hónapos Keve, Lujza és Zalán nagyon cuki fotóját a közösségi oldalán követőivel is megosztotta. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük