Nádai Anikót és párját 3 nap után elküldték az RTL Klub műsorából: ezzel indokolták a menesztésüket

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter lett a Nyerő Páros ötödik évadának első kiesője, nekik kellett elhagyniuk a villát a szerdai adás végén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó és Hajmásy Péter a Nyerő Páros legfrissebb szerelmeseiként vállalták el, hogy szerepelnek az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjében. Meg kívánták mutatni, hogy nyolc hónapja tartó kapcsolatuk kiáll minden próbát.

Molnár Guszti és Vivi kapcsolata másfél éve tart, a színész a kedd esti adás végén vallotta be, hogy ők valójában férj és feleség, titokban tavaly decemberben összeházasodtak.

Nádai Anikó és párja a Nyerő Páros első kiesői

A Nyerő Páros szerdai adásában a közös játékban utolsó helyen végzett Nádai Anikó és párja, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Molnár Gusztáv és felesége került veszélyzónába. Az RTL Klub műsorvezetőnője bevallotta, csalódott, ahogy mindenki az lenne, aki a legrosszabbul teljesít. 

- Elgondolkodtam, mennyi esélyünk van nekünk, és nekik. Én fifti-fiftire raknám - tippelte meg a végeredményt a 32 éves sztár.

nadai-aniko-parja
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Somfai Péter vívó és felesége az értékelés során azt mondták, a sport világában az objektív értékeléshez szoktak, és nem szeretik, ha szubjektíven kell beleszólni egy versenyhelyzetbe. Kriszti a sporttal eltöltött évek után mindig figyelembe veszi, ki honnan indult, és az a fontos, hogy valaki önmagát le tudja győzni. Emiatt döntöttek úgy, hogy Guszti és Vivi maradjanak a villában.

Kárpáti Rebeka és Fecó bevallották, hogy Anikót és Petit ismerték már a műsor előtt is, és kapcsolatukat szépnek tartják, ugyanakkor Gusztiék őszintesége a magánéletükkel kapcsolatban szintén nagyon meghatotta őket. Úgy döntöttek, hogy szeretnék, ha Guszti még bizonyíthatna Vivinek, így rájuk szavaztak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kulcsár Edinának és Csutinak mind a két pár nagyon szimpatikus, de a régebbi ismeretségre és arra hivatkozva, hogy többet kaptak belőlük, Anikóékra voksoltak. Kamarás Norbi, vagyis Lali mindkét páros férfi tagjával nagyon összebarátkozott, így a döntést Odettre bízta, aki az érzéseire hagyatkozva Gusztit és Vivit választotta. 

Pataki Zita örült, hogy a villában is azt látta, Nádai Anikó jó kezekben van Péter oldalán. Gusztihoz és Vivihez hirtelen jött érzelmi vonzódást érzett, ezért a keddi vallomásuk kiváltotta érzelmi cunami, illetve Guszti aznapi, kiemelkedő teljesítménye után párjával úgy döntöttek, hogy az utóbbi párosra szavaznak.

nadai-aniko-parja-peter
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

L.L. Junior régóta ismeri Anikót, de megérintette a küzdelem mélysége, amit Gusztiék részéről tapasztalt, ezért a szívük feleségével Guszti és Vivi felé hajlott. Így végül az 5:1 arányú szavazattal Molnár Gusztáv és Vivi maradhatott a Nyerő Páros-villában, a játék Anikó és Péter számára véget ért. 

nadai-aniko-nyero-paros
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Persze, hogy csalódott vagyok, én magabiztosságból éreztem, hogy tovább fogunk menni. Aztán leültem egyedül sörözgetni, és arra jutottam, hogy én is őket juttatnám tovább, egy nagyon szimpi brigád - vallotta be Hajmásy Péter. 

Nádai Anikó otthona

Nádai Anikót nagyon érdekli a lakberendezés, vannak kedvenc oldalai, ahol folyamatosan új ötleteket talál. A műsorvezető számára a lakása felújításakor fontos szempont volt, hogy otthonos és meleg színeket használjanak. Szerinte szuper lett a végeredmény, nagyon szereti.

Ezt is szeretjük