Nádai Anikó megmutatta új párját: 5 hónap titkolózás után állt vele kamera elé
Nádai Anikó először vállalta fel a nagy nyilvánosság előtt új párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó tegnap este először vállalta fel a nagy nyilvánosság előtt új párját: az RTL Klub műsorvezetője az Instagram-oldalára tett ki a férfival egy közös képet, amelynek posztjában azt írta, az első közös fotót a jövőben sok másik fogja követni.

A 32 éves sztár szerelmet is vallott a férfinak, akit - úgy érzi - a sok rossz után ajándékba kapott, és akivel az elmúlt öt hónapban kaptak hideget-meleget, ugyanis Weisz Fanni volt férje az illető. 

Nádai Anikó párja

Weisz Fanni 2020 áprilisában posztolt utoljára közös képet a férjével, a házaspár júliusban a közösségi oldalán tudatta, hogy hét közös év és két év házasság után elválnak útjaik. Mindketten azt írták, a döntésükben nincs szerepe harmadik félnek, egyszerűen valami megváltozott. Bíztak benne, hogy vissza tudják hozni a szikrát, de végül nem sikerült, de a szép emlékeket megőrzik, és továbbra is fontosak egymásnak.

Az egykori szépségkirálynőre hamar rátalálta az új szerelem. Először október elején nyilatkozott arról, hogy Bókay Gergővel több mint tíz éve ismerik egymást, és a barátságból lett nagy szerelem, amiről eleinte csak a családtagjai tudtak. Novemberben a közösségi oldalán megmutatta szerelmét, aki korábban Nádai Anikó párja volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tavaly októberben megindultak a pletykák, hogy Nádai Anikó pedig Weisz Fanni volt férjével, Hajmásy Péterrel kezdett el randizni. A Blikk megkeresésére az RTL Klub műsorvezetője akkor azt mondta, nem kíván a magánéletéről nyilatkozni. Februárban a lap olvasóriportere a tévécsatorna székházának közelében készített róluk lesifotókat, de a tévés nem kívánta kommentálni a felvételeket. 

Tegnap este aztán a közösségi oldalán posztolta az első, szerelmével közös fotót. A megismerkedésükről azt írta, szürreális érzés volt, de azóta elválaszthatatlanok, és Hajmásy Péter mindenben támogatja. Az egymásra találásuk miatt legalább annyian támadták őket, mint amennyien örültek a boldogságuknak, és sokan észrevették, milyen boldog és kiegyensúlyozott öt hónapja. 

Szegedi Fecsó párja bikinis bombázó

Pár hónappal szakítása után az üzletemberre rátalált az új szerelem egy 13 évvel fiatalabb modell személyében. A szerelmesek február közepén Mexikóba utaztak, de csak tíz napig maradtak, mert mindkettejüknek hiányzott a gyermekük. Bea igazi bikinis bombázó, és a szőke, kék szemű, karcsú nő sokak szerint elképesztően hasonlít Fecsó volt feleségére, Vasvári Vivienre. 

Ezt is szeretjük