Pély Barna és szerelme, Évi: 10 év után szövődött köztük szerelem
Pély Barna válása után menedzsere oldalán találta meg a szerelmet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem olykor egy karnyújtásnyira van az embertől - előfordul, hogy a párok csak hosszú évek múltán veszik észre, több is lehet köztük, mint barátság. Pély Barna esetében is így volt, több mint tíz esztendővel megismerkedésük után találtak egymásra kedvesével.

A 45 éves zenész korábban 15 évig alkotott egy párt Galambos Dorinával, akivel a Megasztár című tehetségkutató után találtak egymásra. Sokáig igazi álompárnak számítottak, épp ezért sokan meglepődtek, amikor 2018-ban hivatalosan is elváltak egymástól.

Pély Barna és párja, Évi

2019-ben fordulóponthoz érkezett Pély Barna élete: menedzserével egymásba szerettek. Évivel először 2004-ben hozta össze a sors, ám akkor még nem lobbantak lángra.

- Először akkor találkoztam Évivel, amikor a Végső Vallomás című dalunk videóklipjét forgattuk a Népligetben. Évi akkor még a TV2-nél dolgozott, és csinált velem egy interjút, de akkor még semmi sem volt köztünk. Rá körülbelül tíz évre találkoztunk újból, de én összesen arra emlékszem, hogy valamilyen szőke lány csinált velem interjút, meg arra, hogy sapkában volt - mesélte a Blikknek.

Ezután Évi a menedzsere lett, majd azt követően, hogy kimondták a válást, egyre közelebb kerültek egymáshoz, hogy a munkakapcsolat először barátsággá, később szerelemmé alakuljon.

- Elkezdett menedzselni, aztán valahogyan kialakult ez az egész történet. Közben ő is szakított a korábbi kapcsolatával, én is szétmentem Dorinától, minden nagyon természetes módon alakult, nem gondoltuk túl a dolgokat. Ez belül dőlt el, alapvetően ez egy lelki kapcsolaton, egy barátságon alapuló kapcsolat. Az én életemben ez baromi ritka dolog, sőt ez az első olyan kapcsolatom, ami nem hirtelen fellángoláson alapul, hanem normálisan fel van építve.

Így néznek ki ma a Megasztár énekesnői

A TV2 csatornáján futó Megasztár első évada úttörőnek számított a hazai tévés palettán, 2003-ban ez a show kedveltette meg a magyar nézőkkel a tehetségkutatókat. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy mennyit változtak a műsor első szezonjának énekesnői.

Ezt is szeretjük