Nacsa Olivér friss közleményt adott ki - Tisztázta a válásához kapcsolódó pletykákat
Nacsa Olivér délelőtt közleményt adott ki, hogy tisztázza a válásával kapcsolatos hamis híreket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt szombaton mindenkit megdöbbentett Nacsa Olivér és Somossy Barbara közleménye, miszerint egy év házasság és másfél együtt töltött év után külön utakon folytatják tovább az életüket. Volt olyan napilap, amely azt írta, a gyönyörű műsorvezető már hetekkel ezelőtt elköltözött a humorista-műsorvezetőtől, és közös műsort sem vezetnek már együtt az M5 csatornán, és nem szeretnének együtt dolgozni. 

A negyvenéves Nacsa Olivér ma délelőtt közleményben reagált a Facebook-oldalán az utóbbi híresztelésre, és cáfolta azokat. 

Az egyik friss lapszámmal ma megjelent hetilap is valótlanságot állít, Somossy Barbara a közösségi oldalán tagadta, hogy azt kérte volna a köztévé vezetésétől, ne kelljen Nacsa Olivérrel műsort vezetnie.  

A hétvégi közleményük arra nem tért ki, miért döntöttek a válás mellett, csak azt, hogy közösen határoztak a különválásról, és bővebben nem kívánnak nyilatkozni. 

"Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak. Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni" - posztolta a 27 éves, szőke szépség. 

nacsa-oliver-somossy-barbara
Fotó: Facebook/M5

Nacsa Olivér 2018 áprilisában szűkszavúan megerősítette, hogy egy párt alkot Somossy Barbarával, az M5 kulturális riporterével. Közös műsort is kaptak, a Kult'30 - Az értékes félóra egyik tavaly októberi adásában derült ki, hogy titokban összeházasodtak, miután kollégáik élő adásban gratuláltak nekik. 

Hazai sztárok és ritkán látott férjeik

Stahl Judit, a TV2 egykori híradósa, majd 2003 óta a Stahl konyhája című műsor háziasszonya ritkán enged bepillantást magánéletébe. Lányát, Hannát időről időre megmutatja a nagy nyilvánosságnak, férjével, Bohus Csaba reklámszakemberrel azonban csak nagyon ritkán posztol közös képet.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük