Nacsa Olivér és 13 évvel fiatalabb felesége válik - Közleményben tudatták
Nacsa Olivér és Somossy Barbara másfél évig alkottak egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér és a nála 13 évvel fiatalabb felesége, Somossy Barbara egy év házasság után jelentették be, hogy külön folytatják az életüket.

Az M5 csatorna gyönyörű műsorvezetője és riportere Facebook-oldalán tette ki a közös közleményüket, amelyben bejelentették, hogy elválnak: "Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak. Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni" - fogalmazták.

Azért is adták ki ezt a közös közleményt, mert nem szerették volna, ha pletykálgatni vagy találgatni kezdtek volna az emberek a kapcsolatukról. Az is kiderült az írásukból, hogy ezt a szomorú döntést közös elhatározással hozták meg. Azt, hogy végül miért döntöttek így, nem szerették volna elárulni, és a jövőben a válással kapcsolatban egyikük sem szeretne bővebben nyilatkozni.

"Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé" - tették hozzá.

nacsa-oliver-parja
Fotó: Instagram/Nacsa Olivér

A népszerű humorista 2018 áprilisában szeretett bele Somossy Barbarába, a kapcsolatuk hamar komolyra és mélyre fordult, pár hónap járás után, tavaly augusztusban jegyezték el egymást, egy hónapra rá pedig egybe is keltek. A házaspár az M5 csatornán futó Kult'30 - Az értékes félóra című adás műsorvezető párosa volt.

Frissítés: cikkünk megjelenése után nem sokkal a posztot Somossy Barbara eltávolította a Facebook-oldaláról.

A 2018-as év meglepő válásai

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a hazai hírességek, akik 2018-ban váltak el.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük