Suzy szerint Jolly bemocskolta - Elmondta a saját verzióját a szakításukról
Fél év után most először Suzy kamerák elé állt, hogy ő is elmondja, hogyan élte meg a szakítást Jollyval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerda este Jolly adott exkluzív interjút a Tények Pluszban, amelyben elmondta, szerinte miért ment tönkre a házassága, és azt is, hogy bár megpróbálta megmenteni, nem sikerült, újból elköltözött otthonról, és 21 éves barátnőjét választja. Csütörtök este felesége, Suzy is megszólalt, fél év után először állt kamerák elé, és elmesélte a történteket az ő szemszögéből. 

Május végén derült ki, hogy a mulatós sztárpár több hullámvölgyet is megélt, több mint tízéves házassága minden eddiginél súlyosabb válságban van, Tarcsi Zoltán hónapokkal korábban el is költözött otthonról. Júliusban az énekes nyilvánosan felvállalta új barátnőjét, a 19 évvel fiatalabb modellt, Barbarát. Ezek után váratlan fordulat volt, hogy a negyvenéves énekes augusztusban visszaköltözött a feleségéhez és hatéves kislányukhoz, hogy megmentsék a házasságot, miközben Barbara azt nyilatkozta, a békülés nem fog sokáig tartani, Jolly igazából nem is szakított vele. 

suzy
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Elhittem neki azt, hogy ő ezt az egészet megbánta, nem szereti a másik lányt, engem szeret, és hiányoztam neki. Jó érzés volt, hiszen a házassági évfordulónkon, ami augusztus 7-én volt, száz szál rózsát küldött ajándékba, így én is elérzékenyültem - mesélte az énekesnő a Tények Pluszban.

Minden tökéletesnek tűnt, kislányuk, Zsuzsika is nagyon boldog volt, hogy az édesapja visszaköltözött hozzájuk. Örömmel újságolta a két kutyusuknak: "Benji, hazajött apa! Pici, itt van apukám!" Az idillnek azonban hamar vége szakadt. Szeptember közepén kiderült, Jolly visszament Barbarához, akivel meg sem szakította a kapcsolatot. 

Az énekes a szerda Esti Tények Pluszban tagadta azokat a vádakat, amelyek szerint fiatal barátnője robbantotta szét a házasságot, Barbarával akkor ismerkedtek meg, amikor először elköltözött Suzytól, ugyanakkor azt állította, hogy felesége sem magányos, csak velük ellentétben titkolja, hogy van valakije.  Az énekesnő a tegnap esti exkluzív interjúban tagadta, hogy új párja lenne. Új kapcsolatra egyelőre nem tud gondolni, de hiányzik neki egy társ. 

- Lassan most lesz már fél éve, hogy ketten élünk a kislányommal, és nincsen senkim. Ha lenne, akkor bemutatnám - zárta rövidre a témát. 

suzy2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Suzy azt mondta, nagyon nehéz volt számára az elmúlt néhány hónap, de igyekezett fájdalmát a kislánya előtt nem mutatni, megpróbálja a kicsi Suzyt védeni, ugyanakkor őszinte vele. A kisgyerek sírva nézte végig, amikor szerda este apja és új szerelme interjút adtak a műsorban, aminek a végén azt kérdezte: "Anya! Apa most tényleg ezt a Barbarát szereti?"

- Ez az egy dolog fáj a lelkemnek, hogy a kislányomnak is elmondta azt, hogy nagyon szeretem anyát, meg nagyon szeretlek téged is, nekem ti vagytok a legfontosabbak, a család a legfontosabb - vallotta be az énekesnő. 

Arról is beszélt, hogy nem szeretné, ha a rajongók oldalt választanának, jó lenne, ha továbbra is mindkettejüket szívesen hallgatnák a koncerteken, az ugyanakkor nagyon zavarja, amiket Jolly a házasságukról nyilatkozott. Azt elismerte, hogy a házasságuk már hónapokkal a különválás előtt megromlott, de ez szerinte nem csak az ő hibája. 

Egy férjnek a feleségét, a gyermekének az anyukáját nem szabadott volna ország-világ előtt lemocskolni

mindenféle történetekkel azért, hogy rám legyen húzva, én milyen gonosz feleség voltam éveken keresztül. Ha ilyen lettem volna, csak nem élt volna velem 13 évig. Arról, hogy egy házasság megromlik, nem csak egy ember tehet. A mai világban a férjek 99%-a a feleségére fogja azt, hogy a házasságuk miatta romlott meg - véli Suzy.

Fásy Ádám felesége, Marika

Fásy Ádám élete 1991-ben egy csapásra megváltozott, amikor egy fotós ismerőse bemutatta neki az akkor még csak 19 esztendős Marikát. A megismerkedésük után egy évvel kötötték össze az életüket. Egy gyermekük született, Zsüliett lányuk 2019 februárjában ünnepelte 21. születésnapját.

Ezt is szeretjük