Peter Srámek elköltözött párjától - Ezért szakítottak a gyerekvállalás helyett
Peter Srámek és barátnője, Adri másfél év után szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peter Srámek és barátnője másfél év után szakítottak. Februárban a FEM3 Caféban még arról mesélt, hogy fiatalon szeretne családot alapítani, Adrival ezért is költöztek fél évvel ezelőtt vidékre. Az együttélés azonban nem közelebb hozta őket egymáshoz, hanem rávilágított arra, mennyire különbözőek. 

A 26 éves sztár szerette volna, ha minden működik köztük Adrival, és sajnálja, hogy véget ért a kapcsolatuk, aminek közösen vetettek véget, mindketten belátták, jobb lesz, ha különválnak. 

- Vidékre költöztünk, örömmel vetettem bele magam a közös életünkbe, de hamar kiderült, hogy egyszerűen nem passzolunk. Sajnos nagyon különböző volt az életritmusunk és a habitusunk, ami rendre feszültséget szított köztünk. Úgy döntöttünk, mindkettőnknek jobb lesz, ha külön folytatjuk - nyilatkozta a Hot! magazinnak

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lucky 🐱🐱😍❤️😘👑

Peter Srámek (@petersramek1) által megosztott bejegyzés,

Az énekes visszaköltözött Csepelre, ahol most macskájával él. Nem tagadja, nehéz napokat él meg a szakítás miatt, de a szakmai feladatok és elismerések jókedvre derítik. 

- Október 25-én lesz egy koncertem Csepelen, és itt megkapom életem második platinalemezét. Hatalmas boldogság ez számomra, hiszen manapság az emberek nem nagyon vásárolnak lemezt. Nagyon hálás vagyok a közönségemnek, hogy ők így támogatnak - mesélte a hetilapnak a Rising Starban öt évvel ezelőtt ismertté vált énekes. 

Pápai Joci ritkán látott felesége

Pápai Jocinak, a Sztárban Sztár leszek! egyik mesterének legnagyobb támasza a felesége, Anita, akivel 2003 óta alkotnak egy párt. Gyönyörű, szőke hajú kedvese jóban és rosszban is kitartott mellette, mindenben támogatja őt, igazi összetartó párost alkotnak.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Ezt is szeretjük