A Drága örökösök sztárja a neten keresztül válik: a 3 éve kötött házasság menthetetlen

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien online tárgyalás keretén belül vetnek véget a házasságuknak.

molnar-gusztav-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztáv házassága a színész alkohol- és magánéleti problémái miatt ért véget. Fazekas Vivien 2022 augusztusában, az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy miután sok mindent megpróbált, és menthetetlennek látja házasságukat, elválik férjétől.

A Drága örökösök egykori színésze már négy hónapja a komlói elvonón gyógyul, a válásra még nyár előtt sort kerítenek a Skype segítségével.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien online válása

Fazekas Vivien a Blikknek árulta el, hogy az online válásra és a modern technika bevonására azért van szükség, mert a színész még mindig az elvonón tartózkodik. 

fazekas-vivien
Fotó: Profimedia

- Ha minden jól megy, még a nyár előtt megtörténik a válóperes tárgyalás online, azaz Skype-on, és elválaszthatnak minket. Persze az intézmény bármikor dönthet úgy, hogy Guszti nincs olyan állapotban, hogy a tárgyalást lefolytassuk, noha remélem, ez nem így lesz.

Fazekas Vivien sosem gondolta volna, hogy házasságuknak ilyen vége lesz egyszer.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Vegyes érzések dúlnak bennem, és igen, ebben sok szomorúság is van. Mert nem úgy fut neki az ember egy házasságnak, hogy válás lesz a vége. Ám az is igaz, a végsőkig kitartottam, és olyan lelki sebek keletkeztek rajtam és a kisfiamon, amit egy életen át hordozunk.

Sokat tanult az elmúlt időszak történéseiből, és ma már csakis előretekint, igyekszik a jövőjére és új szerelmére koncentrálni.

- Azt persze nem gondoltam, hogy mindezt ilyen áron tanulom majd meg, de ma már, ha szembejön velem egy láthatóan alkoholista ember, az az első, ami eszembe jut, hogy vajon mi vezethette őt idáig. És aztán eszembe jut a családja is, hogy milyen végtelen szomorúság lehet így látni a szerettüket.

Olvass Ábel Anita válásának okáról is!

A #nofilter - Nők filter nélkül című műsorban nem csak gyermeke és kedvese kapcsolatáról beszélt, kitért a Luca édesapjával való szakításra is. 

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük