Vége Molnár Gusztáv házasságának: felesége, Vivi így jelentette be
Molnár Gusztáv felesége, Vivi az Instagram-oldalán jelentette be ma délután, hogy vége a házasságuknak.

molnar-gusztav-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Véget ért Molnár Gusztáv házassága, ezt a felesége, Fazekas Vivien jelentette be az Instagram-oldalán. 

2020 júliusában derült ki, hogy a színész és kisfia anyja kilenc együtt töltött év után úgy döntöttek, elválnak. A Drága örökösök sorozatsztárja 2021 októberében, a Nyerő Páros egyik adásában árulta el, hogy az előző év decemberében titokban feleségül vette új párját, Vivit. Most úgy tűnik, ennek a házasságnak is vége. 

Molnár Gusztáv válik

„Kedves Mindenki! 

Köszönöm a kedves szavakat, az elismerő, elfogadó üzeneteket! Jól esik, hogy mellettem vagytok, támogattok! 

Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!” - írta. 

A hét elején derült ki, hogy Molnár Gusztáv saját felelősségére elhagyta az elvonót, ahova alkoholproblémái miatt vonult be, és egy másik intézményt keres a gyógyuláshoz. Felesége, Vivien tegnap azt nyilatkozta a Borsnak, a férfi az elvonóról is terrorizálta. 

molnar-gusztav-parja
Fotó: RTL Magyarország

- Minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek, és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon.

Vivien hangsúlyozta, szereti a férfit, de amíg készen nem áll egy normális életre, amíg nem változtat, addig ne keresse. 

Csősz Boglárka válása

Csősz Boglárka és török milliárdos férje hivatalosan elváltak. 14 együtt töltött év után békésen, zárt ajtók mögött egyeztek meg. Burak Talu vagyonát már évekkel ezelőtt 700 milliárd forintnyi dollárra becsülték. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük