Először láthatjuk Molnár Gusztáv volt párjának új szerelmét: Fazekas Vivi megtalálta a nagy őt

Fazekas Vivien lerántotta a leplet új szerelméről, akivel harmonikus párkapcsolatban élnek együtt 2022 szeptembere óta.

fazekas-vivien-kepe4
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztáv házassága a színész alkohol- és magánéleti problémái miatt ért véget. Fazekas Vivien 2022 augusztusában, az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy elválik férjétől.

Amikor megtudta, hogy a Drága örökösök sztárja hűtlen volt hozzá házasságuk alatt, teljesen megsemmisült. Továbblépve a történteken, a Fókusznak megmutatta új szerelmét, Gergőt, akivel boldogabb, mint valaha.

Molnár Gusztáv feleségének új szerelme

Fazekas Vivien nehéz időszakon van túl, azonban most végre úgy érzi, rátalált a nagybetűs szerelem.

fazekas-vivien-kepe2
Fotó: RTL/Fókusz

- Megérdemlem a boldogságot azok után, amiken keresztülmentem. Végre egyszer úgy érzem, hogy egy olyan ember van vagy lesz mellettem, aki támogat, mellettem áll, és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Nem akar egyáltalán megváltoztatni.

Szerelmével 2022 szeptembere óta alkotnak egy párt, kapcsolatuk kiegyensúlyozott és felhőtlen. Gergő szerint már az első percekben tisztában voltak azzal, hogy őket egymásnak teremtették. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ahogy találkoztunk, és befejeztük egymás mondatait, egyre inkább felismertük egymásban azt a személyt, akit nagyon tudnánk szeretni. Talán senki nem számított erre, egészen egyszerűen így jött ki. Mindig próbáltam megnevettetni, mert imádom a mosolyát.

A barna szépséget új párja kedvessége és teljes körű odaadása vette le a lábáról. Amikor jelezte Molnár Gusztáv felé, hogy a színész gyermekkori barátjában talált rá a nagy őre, a sztár cinikusan reagált. 

- Nagyon kitartó volt végig és kedves. Amikor köztünk elkezdett kialakulni komolyabban az egész, jeleztem is Guszti felé. Szeptemberben, amikor még beszéltünk más kérdések kapcsán, akkor elmondtam neki, hogy én lépek, ő nagyon cinikus volt. Erre azért volt szükség, mert jelezni akartam, hogy nincsen számára visszaút, és sosem lett volna.

fazekas-vivien-kepe3
Fotó: RTL/Fókusz

A válás bejelentése után rengeteg bántás érte, amellyel ma már egyáltalán nem foglalkozik. Szerelmében igazi társra lelt, akivel vidáman tudja megélni a mindennapokat.

- Rengetegen bántottak, hogy nem vagyok elég kitartó és optimista. Úgy voltam akkor vele, hogy mondják csak nyugodtan, de akkor vegyék is fel a cipőmet és azt a terhet, amit én cipeltem. Most nagyon örülök, hogy a saját életemet sikerült pozitív mederbe terelnem, és boldog vagyok, hogy van mellettem egy társ, aki ebben abszolút támogat.

Gergő büszkén vállalja, hogy Vivienben igaz párra lelt, akivel el tudja képzelni a jövőjét és a családalapítást is. 

- Talán egy olyan ember van mindenki életében, akivel minden stimmel. Én úgy érzem, hogy ezt a személyt Viviben találtam meg. Természetesen 35 évesen az ember már nem egyik napról a másikra tervez, és nem is rövid távra, de én akarva-akaratlanul belegondolok a jövőbe, és nyíltan szoktam mindig beszélni. Szeretnék családot mindenképpen, olyan gyönyörű kislányt vagy kisfiút, mint amilyen Vivi.

Zsidró Tamás párja

Zsidró Tamás először posztolt fotókat új párjáról: a barna bombázóval a legtöbb képen szerelmesen bújnak össze. „Boldog Valentín napot kívánunk minden szerelmes párnak” - írta posztjában a mesterfodrász, aki láthatóan fülig szerelmes új párjába.

Cover-kép: Instagram/Fazekas Vivien

Ezt is szeretjük