Molnár Anikó havi 5 milliót keres a testével: „Tisztességes munkából képtelenség megélni az országban”

Molnár Anikó szerint nincs miért szégyenkeznie amiatt, mivel keres pénzt.

molnar-aniko-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó február közepén jelentkezett fel az OnlyFansre, ahol meztelen és pikáns képeire fizethetnek elő a felhasználók.

Pár hét alatt az erotikus tartalmakat szolgáltató oldal legnépszerűbb felhasználói közé került, és a képei 800 ezer forintot hoztak. Elárulta, most mennyit keres a képeivel.

Molnár Anikó az OnlyFansen

- Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom - mesélte a Story magazinnak

A 47 éves híresség szerint lehet, hogy a jövőben szexuális tartalmakat is feltesz az oldalára, hisz nincs kinek elszámolnivalója, se férje, se gyermeke, akik előtt szégyenkeznie kellene. Ráadásul húsz éve azt hallgatja, hogy lotyónak nevezik, aki a testéből él, pedig ez nem volt igaz. Ezek után nem bánja, hogy erotikus fotói jelentik az egyik pénzkeresési lehetőségét. 

- Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert

tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban.

Nézd meg Molnár Anikót 18 évesen!

27 évesen ismerte meg az ország, amikor 2003. január 19-én beköltözött a Való Világ villájába. Azt csak kevesen tudják, hogy előtte modellkedett.

Cover-fotó: Instagram/Molnár Anikó

Ezt is szeretjük