Bochkor titkolta kapcsolatát Molnár Anikóval is: több mint egy évig voltak együtt

Bochkor Gábor néhány hónap után szakított Molnár Anikóval, majd a műsorvezető mégis felvállalta kapcsolatukat.

bochkor-gabor-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy héttel ezelőtt nagy port kavart a Survivor második évadának döntőjéből és a 2019-es A Konyhafőnök VIP-ból ismert Demeter Alexandra vallomása, miszerint két évig viszonya volt Bochkor Gáborral, és azért szakítottak, mert a műsorvezető nem vállalta fel a nagy nyilvánosság előtt

Most Molnár Anikó arról mesélt a Story magazinnak, hogy a férfi annak idején az ő kapcsolatukat is hónapokig titokban tartotta, és ugyanazt kellett átélnie, mint Alexandrának. 

Bochkor Gábor és Molnár Anikó kapcsolata

Molnár Anikó 27 évesen, 2003. január 19-én költözött be a villába a Való Világ második évadába, és végül 134 bent töltött nap után Laci mögött a második helyen végzett 2003. május 31-én. A valóságshow után ismerkedett meg Bochkor Gáborral, de a rádiós hosszú ideig nem vállalta fel, hogy együtt vannak. 

molnar-aniko
Fotó: RTL Klub

- Már öt hónapja együtt voltunk, de engem is titkolt, és továbbra is akart. Rosszulesett, de igyekeztem megérteni, hogy nem akar felhajtást, főleg nem egy valóságshow-sztárral.

Sokszor elmondta, nem tartja sokra az ilyesfajta szereplést, és nem gondolja, hogy bármit is letettem volna az asztalra

- mesélte a hetilapnak. 

Molnár Anikó a Való Világ után a 2004. március 9-én elindult A Nagy Ő című párkereső show címszereplője lett. Amikor felkérték a műsorra, kikötés volt, hogy szinglinek kell lennie. 

- Mondtam Gábornak, ha végre felvállal, akkor természetesen visszautasítom a szereplést a műsorban. De úgy döntött, vállaljam, és szakítsunk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Aztán Bochkor Gábor mégis meggondolta magát, kibékültek, és kiállt a nagy nyilvánosság elé Molnár Anikó párjaként, még gyűrűt is adott neki. 

- Szerintem Gábor félt, hogy végleg elveszít. Tudta, hogy én biztosan nem bujkálok tovább, így az utána következő nyolc hónapban, amikor együtt éltünk, már nyíltan vállalta a kapcsolatunkat. 

molnar-aniko-vv
Fotó: RTL Klub/ValóVilág 2

A szerelmük mégsem tartott sokáig, 2005-ben mindketten belátták, jobb, ha külön utakon folytatják tovább. Bár nincs harag köztük, nem tartják a kapcsolatot, azóta sem beszéltek egymással. Molnár Anikó a hetilapnak azt mondta, szerinte Bochkor nem rossz ember, csak szeret irányítani, kritikus, és kissé elnyomó típus. Ő nem haragszik rá, el kell fogadni, ha két ember nem illik össze. 

A Való Világ első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, a győztes végül december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. A jóképű fiatalember rövid ideig egy párt alkotott Molnár Anikóval, a 2003 januárjában indult és májusában véget ért második széria egyik versenyzőjével. A rivaldafényre és a személye körüli felhajtásra azonban hamar ráunt.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük