Bochkor Gábor két évig titkolta viszonyát: az RTL Klub sztárja eddig hallgatott kapcsolatukról

Bochkor sosem vállalta fel a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ból ismert Demeter Alexandrát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan meglepődtek, amikor 2018 októberében kiderült, hogy Várkonyi Andrea 12 év után elköltözött lányukkal Bochkor Gábortól. Míg Várkonyi április 22-én a Hot! magazinnak bevallotta, hogy a hír igaz, Mészáros Lőrinc a párja, addig Bochkor az elmúlt években arról nyilatkozott, hogy szingli. 

A televíziós és rádiós műsorvezető április elején szintén a Hot címoldalán szerepelt azzal, hogy vágyik a szerelemre, és hogy ötven fölött nem könnyű a párkeresés. 

Bochkor Gábor és Demeter Alexandra kapcsolata

Most a Survivor második évadának döntőjéből és a 2019-es A Konyhafőnök VIP-ból ismert dr. Demeter Alexandra azzal állt elő a Blikknek, hogy több mint két évig eltitkolt kapcsolata volt az 57 éves sztárral. A gyönyörű gyógyszerész azt mesélte a napilapnak, akkor figyeltek fel egymásra, amikor a Music FM vendége volt, Bochkor pedig műsort vezetett.  

- Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is. Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A Blikk azt írta, az elmúlt években többször voltak információik arról, hogy a műsorvezető és Alexandra egy párt alkotnak, de a férfi rendre tagadott, a nő pedig nem kívánt nyilatkozni.

A Bochkornál 25 évvel fiatalabb nő abban reménykedett, idővel hivatalossá válhat a kapcsolatuk, de közben szenvedett attól, hogy a férfi, akit szeret, rendre letagadja. Csak utólag gondolta komikusnak, hogy nem mentek sehova, a program az otthoni főzőcskézés volt. 

Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell.

- Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt.

demeter-alexandra
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

A barna bombázó végül válaszút elé állította Bochkor Gábort, aminek szakítás lett a vége, így mindkettejük számára megnyílt az út egy harmonikus párkapcsolat előtt. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

A műsorvezető és az üzletember kapcsolatáról tavaly ősszel indultak meg a pletykák, idén márciusban pedig titkos eljegyzésről szóltak a hírek, de Várkonyi csak 2021. április 22-én nyilatkozott arról, hogy együtt vannak. Egyik kollégája a megismerkedésükről és a tervezett házasságról is beszélt. 

Várkonyi Andrea: "A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok!" - 3 híres kapcsolata volt előtte

Sokan találgatták, Bochkor Gábor után ki lesz Várkonyi Andrea új párja.

Elolvasom
Ezt is szeretjük