Bochkor Gábor két évig titkolta viszonyát: az RTL Klub sztárja eddig hallgatott kapcsolatukról
Bochkor sosem vállalta fel a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ból ismert Demeter Alexandrát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan meglepődtek, amikor 2018 októberében kiderült, hogy Várkonyi Andrea 12 év után elköltözött lányukkal Bochkor Gábortól. Míg Várkonyi április 22-én a Hot! magazinnak bevallotta, hogy a hír igaz, Mészáros Lőrinc a párja, addig Bochkor az elmúlt években arról nyilatkozott, hogy szingli. 

A televíziós és rádiós műsorvezető április elején szintén a Hot címoldalán szerepelt azzal, hogy vágyik a szerelemre, és hogy ötven fölött nem könnyű a párkeresés. 

Bochkor Gábor és Demeter Alexandra kapcsolata

Most a Survivor második évadának döntőjéből és a 2019-es A Konyhafőnök VIP-ból ismert dr. Demeter Alexandra azzal állt elő a Blikknek, hogy több mint két évig eltitkolt kapcsolata volt az 57 éves sztárral. A gyönyörű gyógyszerész azt mesélte a napilapnak, akkor figyeltek fel egymásra, amikor a Music FM vendége volt, Bochkor pedig műsort vezetett.  

- Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is. Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Blikk azt írta, az elmúlt években többször voltak információik arról, hogy a műsorvezető és Alexandra egy párt alkotnak, de a férfi rendre tagadott, a nő pedig nem kívánt nyilatkozni.

A Bochkornál 25 évvel fiatalabb nő abban reménykedett, idővel hivatalossá válhat a kapcsolatuk, de közben szenvedett attól, hogy a férfi, akit szeret, rendre letagadja. Csak utólag gondolta komikusnak, hogy nem mentek sehova, a program az otthoni főzőcskézés volt. 

Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell.

- Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt.

demeter-alexandra
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

A barna bombázó végül válaszút elé állította Bochkor Gábort, aminek szakítás lett a vége, így mindkettejük számára megnyílt az út egy harmonikus párkapcsolat előtt. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

A műsorvezető és az üzletember kapcsolatáról tavaly ősszel indultak meg a pletykák, idén márciusban pedig titkos eljegyzésről szóltak a hírek, de Várkonyi csak 2021. április 22-én nyilatkozott arról, hogy együtt vannak. Egyik kollégája a megismerkedésükről és a tervezett házasságról is beszélt. 

Ezt is szeretjük