Liptai Claudiával adáson kívül üvöltözött Bochkor - Az ajtót is rácsapta egyszer
Liptai Claudia és Bochkor Gábor munkakapcsolata a Danubius Rádióban sokszor volt feszült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február elsején elindult a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám közös műsora, az ÉdesKettes, amellyel ezentúl minden hétfőn jelentkeznek.

A házaspár már nagyon várta, hogy az éteren keresztül beszélhessenek mindarról, ami a hétköznapokban foglalkoztatja őket a gasztronómiától egészen a gyereknevelésig. 

Liptai Claudia és Bochkor Gábor vitái

- Volt bennem némi izgalom az első adás előtt, hiszen mi találjuk ki a rovatokat, a témákat. Szeretnénk, ha a hallgatók újdonságokat hallanának tőlünk, miközben a műsor „állandósul” az életükben - árulta el a színésznő-műsorvezető. 

A 47 éves sztár az ÉdesKettesben idézte fel, mikor és hogyan csöppent bele a rádiózás világába.

- 1996-ban A dzsungel könyvében szerepeltem, ahol Geszti Péter felfigyelt a hangomra. Szerette volna, ha csatlakozom a Danubius Cappucinóba Bochkor-Boros párosa mellé. Az előbbi azonban nem volt túl lelkes. Geszti Péter nem hagyta annyiban a dolgot, így ott kezdtem el rádiózni. 

liptai-claudia-edeskettes
Fotó: Sláger FM/Sárosi Zoltán

- Adáson kívül volt néhány üvöltözésünk Bochkorral, egyszer egy olyan ajtócsapkodásunk is volt, hogy rácsapta a fémajtót az ujjamra. Ő ezt úgy szereti mesélni, hogy nemhogy bocsánatot nem kért, de még én vittem neki egy sokéves whiskey-t. Aztán később már akkor kerültem újra a rádióhoz, amikor más műsorvezető-páros vezette a műsort - emlékezett vissza. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nemcsak Liptai Claudia, hanem férje, a cukrászmesterként ismert Pataki Ádám is rendelkezik rádiós tapasztalattal. 

- 2002-ben kezdtem az érdi Rádió Juniornál, aztán a Rádió Extrémnél folytattam, végül a százhalombattai Rádió 6 Gasztropopját vezettem. Nagyon szeretek rádiózni, nekem ez is igazi szenvedélyem - vallotta be. 

A Danubius Cappuccino műsorvezetői egykor és ma

Buza Sándorra a legtöbben talán a Danubius Rádió Cappuccino című műsorából emlékezhetnek, amit Jakupcsek Gabriellával és Gundel Takács Gáborral közösen vezettek. Nézd meg, mivel foglalkoznak a reggeli műsor házigazdái napjainkban! 

Ezt is szeretjük