Ő Mohamed Fatima férje: Gábort másfél éve az interneten ismerte meg
Mohamed Fatima májusban kötötte össze az életét a sármos férfival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Ragyog a szívem, mint a nap. Sohase voltam boldogabb" - énekelte Mohamed Fatima 2013-ban a Ragyog A Szívem című slágerében. Ez a dal jobban nem is passzolhatna jelenlegi életéhez, tagadhatatlan, hogy sugárzik a boldogságtól.

Az Egyiptomban született énekesnő mindössze 16 esztendős volt, amikor a Fekete Vonat formáció tagjaként egy ország ismerte meg. Az azóta eltelt 23 évben rengeteg dolog történt vele: szólókarrierbe kezdett, majd külföldön próbált szerencsét. 2012-ben költözött haza, azóta ismét a könnyűzenei életben tevékenykedik, valamint a szerelem is rátalált.

Mohamed Fatima és férje, Gábor

2019 decemberében az interneten keresztül ismerkedett meg jóképű párjával, Gáborral, akit immár a férjének nevezhet. Másfél évnyi együttlét után, májusban mondták ki a boldogító igent egymásnak. 

- Beköszöntött a szerelem hozzám, és megtörtént az esküvőnk. Mindenhová együtt megyünk, most is itt vár kint. Spirituálisan és zeneileg is nagyon összhangban vagyunk – újságolta el a Reggeliben július elején.

Annak ellenére, hogy kedvesével az első perctől kezdve nagy volt köztük az összhang, sok időnek kellett eltelnie addig, amíg sort kerítettek a személyes találkozásra. A 39 éves sztár korábbi rossz kapcsolata miatt elzárkózott a párkereséstől, és csak óvatosan nyitott egy új ember felé. Három hónapig csak online beszélgettek, márciusban kerítettek sort először a találkára. 

Amilyen lassan indult a románcuk, olyan gyors léptekben folytatódott. Első randevújuk után nemsokkal kitört a koronavírus-járvány Magyarországon, és mivel ebben az időszakban esélytelen lett volna, hogy különböző randevúkra menjenek, úgy döntöttek, inkább összeköltöznek.

- Nem tudtunk elmenni vacsorázni, színházba, úgyhogy inkább összebútoroztunk.  Anyukám is mindig azt mondta, hogy lakva ismerszik meg az ember, ez tényleg így is történt, és azóta szétszakíthatatlanok vagyunk.

L.L. Junior gyönyörű kislánya

L.L. Junior 2020. szeptember 17-én lányos apukává vált: ekkor jött világra kislánya, Lili, aki az egész család számára boldogságforrás. Képes összeállításunkban mutatjuk a sztárcsemete legédesebb fotóit.

Ezt is szeretjük