Megyeri Csilla plasztikai műtéteiről vallott: meglepődsz, mit csináltatott az arcával

Megyeri Csilla hasáról leszívták a zsírt, majd ezzel tüntették el a hegeket az arcról.

megyeri-csilla-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilu YouTube-műsorának nem csupán az a különlegessége, hogy a legtöbb sztár smink nélkül áll a kamera elé, a vendégek többsége nagyon meg szokott nyílni a beszélgetések alatt.

Megyeri Csillánál sem volt ez másként, több olyan témával kapcsolatban is megszólalt, amelyekről soha azelőtt.

Megyeri Csilla zsírleszívás

Szóba került a rusnyázós botránya, amelynek köszönhetően országos ismertségre tett szert, valamint kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, hogy több plasztikai beavatkozáson esett át.

megyeri-1
Fotó: YouTube/Liluland

Amikor elkezdték megvitatni a sminkelési rutinját, kiemelte, különösen odafigyel, miket ken az arcára, ugyanis problémás bőre van. Viszonylag korán, 18 évesen kezdett fogamzásgátlót szedni, ami akkor úgy felborította a hormonháztartását, hogy gyulladt pattanások keletkeztek az arcán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy jó nevű szépségszalonba ment, hogy rendbe hozzák a bőrét, de a kozmetikus csak rontott a helyzeten: szanaszét nyomkodták az arcát, amin így maradandó hegek keletkeztek. Miután pigmentfoltok is kialakultak az arcán, elhatározta, hogy plasztikai sebésztől kér segítséget.

- Ő mondta, hogy valóban nem szép, hogy ott éktelenkedik az arcomon az a rengeteg heg. Azt javasolta, vagy lézeres kezeléssel vagy zsírbetöltéssel kellene ezt eltüntetnünk - kezdte a Makeup/Down adásában.

megyeri-csilla-2
Fotó: YouTube/Liluland

Sokáig gondolkodott, végül az utóbbit választotta. A koronavírus-járvány alatt végezték el rajta a beavatkozást, amely során több mint egy liter zsírt szívtak le a hasából. Ezt betöltötték az említett hegekbe, illetve a karikákat is ezzel a technikával tüntették el a szeme alól.

A műtétet mélyaltatásban végezték el, a felépülési idő egy hónapot vett igénybe. Bevallotta, erős fájdalmai voltak, miután felébredt, ezt a nővérek egy császármetszés utáni állapothoz hasonlították. 

Mindezek ellenére nem bánta meg, ugyanis nagyon szép lett a végeredmény, nem csak a bőre, a hasa is sokkal szebb lett, laposabb, mint valaha. Ahhoz pedig, hogy végérvényesen a múlté legyenek a hegek, a jövőben még egyszer alá fogja vetni magát a kezelésnek. Azt is elárulta, a szája is fel van töltve. Körülbelül másfél évente tölteti újra az ajkait.

Herceg Erika plasztika előtt

Herceg Erikát a 2022-es X-Faktor új női mentoraként ismerte meg az ország: a szőke bombázót május elején mutatta be a csatorna. Fiatalon ugyanakkor még nem volt sem szőke, sem bombázó, erről ő maga is beszélt. Tinikori fotóin rá sem ismerni.

Ezt is szeretjük