Bíró Bea és ikertestvére falatnyi bikiniben: szexi képük tarolt az Instán

Bíró Bea és Bíró Niki szexi bikinis képe lenyűgözte a kommentelőket.

biro-bea-torocsik-dani-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bíró Bea és egypetéjű ikertestvére, Bíró Niki 11 évig modellkedtek Ázsiában, ez idő alatt fényes karriert építettek szépségüknek és egyediségüknek köszönhetően.

A testvérpár megjelenésére mindig felkapják a fejüket a rajongók, főként akkor, amikor szexi tartalmat posztolnak a közösségi oldalaikra.

Bíró Bea és ikertestvére apró bikiniben

A Bíró Bea és Niki között lévő hasonlóság megdöbbentő, sok közös képükön alig lehet őket megkülönböztetni egymástól. Nagyon szeretik egymást, ezt sok fotójuk is bizonyítja. A Nyerő Párosban Törőcsik Danival második helyezett Bíró Bea legutóbb bikinis képet posztolt az Instagramjára, amelyen ikertestvérével együtt egy jacht fedélzetén láthatóak.

 „My twin is hotter, than yours” - vagyis az én ikrem dögösebb, mint a tiéd, írta a képhez a sztár.

Apró, ugyanolyan mintájú és színű bikiniben ülnek egymás mellett. Természetes szépségükkel és karcsú alakjukkal megbabonázták a kommentelőket. Olyan rajongó is akadt, aki nehezen tudta megkülönböztetni őket.

„Szuperek vagytok! Végre egy olyan influencer, aki a természetes szépségek táborát erősíti.”

„Jesszusom mekkora a hasonlóság! Melyik vagy te a képen?”

„Imádtalak az RTL műsorában. Maradj mindig ilyen vidám!” - írta egy rajongó.

Rúzsa Magdi ikreinek fotója

Rúzsa Magdi ikreiről egész alakos fotót utoljára nyáron láthattunk: akkor azt mutatta meg, a féléves gyerkőcök milyen édesen heverésztek a játszószőnyegen. A helyszín nem változott Keve, Lujza és Zalán friss képén, viszont ha a két felvételt egymás mellé tesszük, egyből szembetűnő lesz, milyen nagyot nőttek a gyerekek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük