Horváth Gréta plasztika előtt és után: ezeket szabatta át az arcán
Horváth Gréta 2015-ös és friss képe. Orrát és száját is megcsináltatta azóta.

horvath-greta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta számára a 2022-es év nem indult túl jól, Meggyes Dáviddal egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy elválnak. Egykori szerelme Stana Alexandra táncosnő oldalán talált rá a boldogságra.

A gyermekét egyedül nevelő édesanya azonban nem keseredett el, bomba formába hozta magát. A Reggeliben elárulta, hogy több plasztikai műtéten is átesett már, amelyeket nem szégyell bevallani. 

Horváth Gréta plasztikája

Horváth Gréta büszke az új orrára, amelyet nem csak esztétikai, de egészségügyi okokból kifolyólag csináltatott meg. 2015-ös fényképén, ami a plasztikai beavatkozások előtt készült, így festett:

- Kész lett az új orrom, szerintem sokat változott. Természetes lett, mert nem akartam kis manóorrot. Picit a hosszából is faragtak, meg belül is rendbe lett rakva, úgyhogy én nagyon örülök, mert ilyenkor én már rengeteg orrcseppet el szoktam használni. Orrcseppfüggő voltam, és az orrsövényferdülésre is jó hatással volt a műtét.

Egyáltalán nem ítéli el a plasztikai beavatkozásokat, szerinte egy arany középutat érdemes választani minden esetben, amellyel nem tud elszaladni vele a ló.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nem fogok hazudni, nem ítélem el a plasztikai műtéteket. Én nem szoktam letagadni egyébként, picit a számba is lett töltve hialuronsav. A cicim is meg van csinálva, közvetlenül a szoptatás után szükségem volt rá. Nem érzem egyiket sem annyira soknak. Én ebben is az arany középutat választom.

Nem foglalkozik a negatív kommentekkel, ő így érzi jól magát a bőrében, és csakis erre fókuszál.

horvath-greta-kep
Fotó: RTL/Reggeli

- Engem annyira nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam. Amikor először levették a gipszet, nekem egyáltalán nem volt idegen. Valahogy én mindig ezt szerettem volna a tükörben látni. Szerintem akkor jó egy plasztikai műtét, ha ilyen finomhangolás történik a műtétek során. A nagyon durva átalakításokat már én sem támogatom. 

Herceg Erika plasztika előtt

Herceg Erikát a 2022-es X-Faktor új női mentoraként ismerte meg az ország: a szőke bombázót május elején mutatta be a csatorna. Fiatalon ugyanakkor még nem volt sem szőke, sem bombázó, erről ő maga is beszélt. Tinikori fotóin rá sem ismerni.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük