Kiderült, Fésűs Nelly mit plasztikáztatott az arcán: az 50 éves színésznő nem is titkolja
Fésűs Nelly Osváth Zsolt YouTube-műsorának vendégeként vallotta be, mi az, amit megműttetett magán.

féss-nelly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly azon magyar sztárok közé tartozik, akik vállalják a korukat. Nem okoz neki problémát, ha az öregedésről kell beszélnie, sőt akkor sem sértődik meg, ha barátai vagy közeli ismerősei ezen csipkelődnek.

Osváth Zsolttal A Konyhafőnök VIP forgatása során lett jóban. A youtuber Mikulás alkalmából hívta meg online főzőműsorába: a Kicsönben is ment az adok-kapok kérdező és vendége között.

Fésűs Nelly plasztika

Többek között az ötvenéves színésznő kora és az öregedés is szóba került, ehhez a témához szorosan kapcsolódva pedig a szépészeti beavatkozásokról esett szó. Fésűs Nelly úgy véli, a kortársai hajlamosak túlzásokba esni. 

nell
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Ugyanakkor elárulta, az ő arcához is ért már orvosi szike. Egyetlen alkalommal plasztikáztatott, és ezt nem is titkolja.

- A szemem genetikusan olyan volt, mint a bernáthegyi kutyáé. Tehát konkrétan, ha rossz napom volt, reggel nem láttam ki. Ezt megcsináltattam, mert azt mondtam, nem létezik, hogy nem látok. Ennyit csináltattam meg, ezenkívül semmit.

Herceg Erika plasztika előtt

Herceg Erikát a 2022-es X-Faktor új női mentoraként ismerte meg az ország: a szőke bombázót május elején mutatta be a csatorna. Fiatalon ugyanakkor még nem volt sem szőke, sem bombázó, erről ő maga is beszélt. Tinikori fotóin rá sem ismerni. 

Cover-fotót: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük