Vasvári Vivien tinikori fotója: így nézett ki a plasztikai műtétek előtt 16 évesen

A sportolóból lett modell és üzletasszony, Vasvári Vivi megmutatta, milyen volt kamaszként, atlétikai karrierje csúcsán.

vasvari-vivien-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien nevét 2017 szeptemberében ismerte meg az ország, akkor startolt el a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című realityje. Szókimondó, vagány stílusa miatt megosztó személyiséggé vált a közönség körében, vagy imádják, vagy utálják, de olyan nincs, akit teljesen hidegen hagy. 

A gyönyörű modell a műsor negyedik évadában már nem vállalta a szereplést, ám más produkciókra igent mondott. 2018-ban mostanra már exférjével, Szegedi Fecsóval megnyerték a Nyerő Páros második évadát, 2019-ben A Konyhafőnök VIP-ban, 2020-ban pedig a Farm VIP-ban szurkolhattak neki a rajongói. 

Vasvári Vivien tinikori fotója

Az egykori luxusfeleség mindennapjaira nagyon sokan kíváncsiak, Facebook-oldalán és Instagram-oldalán is kimondottan nagy, több mint 610 ezres követőbázist tudhat a magáénak. Nem fukarkodik a különféle izgalmas tartalmakkal, február közepén például azt mutatta meg, milyen volt 16 éves tinilányként, a plasztikai műtétek előtt, sportolói karrierje csúcsán. 

Akkoriban nagyon komolyan atletizált, már a pekingi olimpiára készült, amikor egy csúnya izomszakadás miatt más álmok után kellett néznie. A fotón kicsit hasonlít a Barátok közt egykori sztárjára, Juga Veronikára és a Doktor Szöszi sztárjára, az amerikai színésznőre, Reese Witherspoonra is. 

Alakja tökéletes és sportos a kamaszkori fotón, nem csoda, hogy már akkor is szívesen mutatta meg magát bikiniben. Egy szembetűnő különbség azért akad, Vasvári Vivien azóta mellnagyobbításon esett át, a képen azonban még az eredeti, jóval kisebb méreteivel látható. 

A sztár két évvel sérülése, vagyis sportolói pályafutásának vége után, 18 évesen döntött a mellnagyobbítás mellett, mert úgy érezte, a rengeteg edzés miatt keblei túlságosan kicsik maradtak. 

- Nekem az atlétika, a futás miatt nagyon kicsi, visszamaradott volt, pedig anyukámnak szép, nagy, telt mellei vannak. Aztán ahogy a 18-at betöltöttem, úgy döntöttem, megcsináltatom. Sem az anyukám, sem az apukám nem tudott róla, csak akkor hívtam fel őket, amikor az altatásból felébredtem - mesélte 2019-ben az RTL Klub Reggeli  című műsorában. 

Vasvári Vivien nem állt meg ennél az egy beavatkozásnál, valamivel később az egyik fülét is plasztikáztatta, mert úgy érezte, túlságosan “kiáll”, ezután pedig a száját töltette fel. 

A modell ma már kétgyermekes édesanya, van egy második osztályos lánya, Ariana, aki 2014-ben született egy korábbi kapcsolatából, exférjétől pedig egy fia van, Szegedi Edward 2018-ban, Miamiban jött a világra. A gyerekek szoptatása után Vasvári Vivien ismét elégedetlennek érezte magát a melleivel, így újabb mellplasztika mellett döntött. 

"Két gyermek szoptatása után olyan volt a mellem, mintha tejeszacskó lenne, nem bírtam már nézni, így újra mellműtéten estem át. Formába hozattam őket, és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok, és soha nem fogom megbánni! Tudjátok, mások véleménye egyáltalán nem érdekelt soha, és ezentúl sem fog, azt teszem mindig, ami nekem jó, és ahogyan az nekem tetszik, és, ha nem leszek magammal megelégedve a jövőben akár a harmadik gyerek vagy a negyedik gyerek után, akkor is újra fogom műttetni a melleimet!" - írta a második műtétje után a közösségi oldalán. 

Vasvári Vivien kimondottan sikeres volt sportolóként, 13 évesen magyar bajnok lett síkfutásban. Az atletizálás után Budapestre költözött, először pedikűrösnek tanult, majd beindította modellkarrierjét. Mezőgazdaságitechnikus-diplomája van, egy fogtechnikusi képzést is elvégzett. 

Sztárok, akik plasztikáztattak

Nem Vasvári Vivien az egyetlen, aki nem tagadja, hogy plasztikáztatta az arcát, illetve más testrészeit. Képes összeállításokban további négy sztárt mutatunk, akik bevallották, hogy átestek korábban valamilyen szépészeti beavatkozáson.

Cover-fotó: Instagram/Vasvári Vivien

Ezt is szeretjük