Vasvári Vivien és gyönyörű édesanyja: az 57 éves Ágnestől örökölte szépségét
Vasvári Vivien belső tulajdonságaiban a szülei keveréke, de a külsejét tekintve az anyja lánya.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien lett a Farm VIP harmadik helyezettje, és egyben a TV2 kalandrealityjének legjobb női játékosa.

Az utolsó három versenyzőnek a december 11-én, pénteken adásba került részben egy-egy rúd keskeny szélén kellett állnia úgy, hogy a fejük feletti kapaszkodó a megtartásban nem igazán, legfeljebb az egyensúlyozásban segített. A szőke sztár végül a dereka miatt elsőként szállt le a rúdról, így Kucsera Gábor és Novák Zalán között dőlt el, ki nyeri a vetélkedőt – végül az utóbbi került ki a viadalból győztesként.

Vasvári Vivien és édesanyja

A szőke sztár egy hónapig volt távol a családtagjaitól, akik már nagyon hiányoztak neki, ezért örömében sírva fakadt, amikor édesanyja, a hatéves Ariana és a kétéves Edward meglepték a döntő előtt.

vasvari-vivien-anyja
Fotó: TV2/Farm VIP

- Annyira csodálatos érzés volt, amikor megláttam anyát és a két gyereket futni felém. A legkellemesebb meglepetés az volt, hogy amikor eljöttem ide a farmra, Edwardka alig beszélt. Ahhoz képest most folyékonyan nyomta a szavakat és mondatokat. Annyira cuki volt, egyem a szívét! Zabálnivaló volt – vallotta be könnyeivel küszködve.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 30 éves sztár közös fotót is posztolt édesanyjával és a gyerekeivel. A fotó alapján nem kérdés, hogy a szépségét anyukájától örökölte. Nem csodálkozunk, hogy Ágnes az 1985-ös Miss Hungary szépségversenyen bekerült a döntőbe, ahol végül Molnár Csilla fejére került a korona. 

- Vivi szerintem az édesapja és az én keverékem. A sportban való helytállást, az óriási akaraterőt inkább az édesapjától örökölte. Ha valamit akar, akkor tűzön-vízen keresztülviszi. Bennem is megvan a megfelelő akarat, de én egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, nem ennyire versenyszellemű ember vagyok. A kettő együtt nagyon jó összhangban lett Viviben.

- Nagyon önálló volt már kisgyerekként is, öt-hat évesen magának készítette el a vacsorát. Sőt, volt olyan, hogy amikor Budapestről hazaértünk vidékre, a testvérével vacsorával vártak minket. Általános iskolába nagyon szeretett járni, nagyon jó osztályközösség alakult ki, a szülőkkel és gyerekekkel évente többször találkoztunk különböző bulikon. A középiskoláról ugyanez már nem mondható el, ettől függetlenül nem volt rossz tanuló, illetve a versenysport miatt már magántanulóként végzett – mesélte Vasvári Vivienről az édesanyja.

Dér Heni anyukája

Az énekesnő gyakran posztol magáról, szerelméről, Gergőről, de a családjáról csak ritkán. Az édesanyját ugyanakkor a születésnapján a közösségi oldalán is felköszöntötte. Képes összeállításunkban nemcsak Dér Heni, de Dallos Bogi vagy Puskás Peti anyukáját is láthatod.

Ezt is szeretjük