Csepregi Éva megbánta, hogy botoxoltatott: természetellenes lett tőle az arca
Csepregi Éva életében egyszer vállalkozott a szépészeti beavatkozásra, de biztosan utoljára.

csepregi-éva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csepregi Éva életében egyszer botoxoltatott, de nagyon megbánta. A 68 éves énekesnő azóta él a hangjából és a külsejéből, hogy 1972-ben feltűnt a Ki mit tud?-on a Kócbabák formáció egyik tagjaként.

Fontos számára a megnyerő megjelenés. Bár imád enni, tudja, hízásra hajlamos alkat, így nem engedi el magát. Odafigyel arra, mit eszik, mivel, ha felszalad rá néhány pluszkiló, az a színpadi mozgásban is korlátozza.

Csepregi Éva a botoxról

Nem csak az alakja karbantartására, a szépségápolásra is nagy hangsúlyt fektet. Rendszeresen jár kozmetikushoz, vigyáz a bőrére, és szereti a jó arckrémeket, viszont a rossz tapasztalat miatt a botoxkezelésre ma már inkább nemet mond.

csepregi.png
Fotó: TV2/Mokka

- Elfogadom, ha valaki közérzetén javít a plasztikai műtét, de jelenleg én nem érzem szükségét. Van a homlokomon egy mélyebb ránc, amit egyszer botoxszal feltöltettem, hogy kevésbé látszódjon.

Nagyon megbántam, mert olyan természetellenesen nézett ki az arcom

- árulta el a Meglepetés magazinnak.

Szerencsére pár hónap leforgása alatt kiment a botox a homlokából, azóta pedig egy egyszerű praktikához folyamodik: frufrujával takarja el a ráncot.

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük