A 63 éves Sütő Enikő bikiniben: a 70-es évek modellje elképesztően dögös
Sütő Enikő bikinialakja a mai napig irigylésre méltó. A hófehér darab remekül mutatott karcsú vonalain.

sütő-enikő-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sütő Enikő bikiniben készített képet medencézés közben: a felvételen olyan szenzációsan néz ki, hogy követőinek elakadt a szava. A 63 éves manöken egy hófehér kétrészesben élvezte a medence hűsítő vizét a kánikulában.

A '70-es években ő volt hazánk egyik első felfedezettje a szépségiparban. Sokan a mai napig élénken emlékeznek arra a pikáns fotósorozatára, amelyet Fenyő János készített róla a Fabulon márkának. A meztelen hátú, szűk farmeres naptejreklám bejárta az országot.

Sütő Enikő bikinis képe

A most készített felvétel is simán megállná a helyét óriásplakátokon vagy egy fürdőruha-katalógusban. Karcsú alakjával bármelyik kifutón végigsétálhatna a mai napig. Hosszú évek munkája van ebben a kirobbanó formában, évtizedek óta figyel az egészséges étkezésre és az egyensúly megteremtésére. Nem hisz a diétákban, szerinte a kulcs az állandóságban és következetességben rejlik.

- Ez az én esetemben egy zöldség-gyümölcs-gabona alapú étkezést jelent. Meggyőződésem, hogy a zöldség tisztít, a gyümölcs pedig frissít. Emellett még nagyon fontos alapelv az étkezésemben, hogy a főétkezésem fele nyers. Ezzel a szervezetünk savasodása ellen tudunk védekezni - ecsetelte a Wellness Cafénak a FitBalance Aréna sajtótájékoztatóján.

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Cover-fotó: RTL Klub/Vacsoracsata

Ezt is szeretjük