Tudtad, hogy Balázs Klári modellkedett fiatalon? Gyönyörű ezeken a fotókon

Balázs Klári a hetvenes években modellkedett.

balazs-klari-cover2
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1952. augusztus 6-án születettBalázs Klárit évtizedek óta mindenki énekesnőként ismeri, Korda Györggyel 2018-ban ünnepelték meg, hogy együtt a zenei pályafutásuk száz évet tesz ki. Kevesen tudják csak, hogy fiatalon modellkedett. 16 évesen egyedül került fel a fővárosba, fotólaboránsi állást is vállalt - színes filmeket laborált a Magyar Távirati Iroda fotósainak -, innen került az MTI modelliskolájába. 

Szerepelt ékszer-, szemüveg- és kozmetikai reklámban, volt az ország legtehetségesebb, ma Montrealban élő fodrászának hajmodellje egy szófiai versenyen, és mosolygott divatmagazinok borítóján és lapjain is.

Balázs Klári modell volt

- Igazán soha nem vettem komolyan ezt a dolgot. Nem vagyok egy igazán fotómodellalkat, nem vagyok manökenalkat, nem vagyok elég magas. Azért vállaltam el ezt a munkát, mert ki kellett fizetnem az énekóráimat. Nekem nem volt, aki segítsen, hatan voltunk testvérek. De nem terveztem ezzel komolyan, mert mindig is énekesnő akartam lenni - mesélte 2018 novemberében a FEM3 Caféban

balazs-klari-fem3
Fotó: FEM3 Café

Már Korda György felesége volt, amikor Torontóban koncerteztek, és a Toronto Sun főszerkesztőjének jobb keze, egy magyar hölgy megkérdezte, lenne-e kedve a címlapon szerepelni. 

- Ez egy hatalmas újság volt. Közölte, hogy a belső oldalra egy fürdőruhás fotó kell, meg a sztori rólam. "Megmutatjuk, hogy a vasfüggöny mögött milyen szép lányok vannak" - mondta, mert ez még a rendszerváltás előtt történt, 1987-88 körül. Azt is hozzátette, hogy higgyem el, akik a címlapjukon szerepeltek, azok mind befutottak - elevenítette fel a múltbéli felkérést, amit végül visszautasított. 

- Nem érdekelt. Kint voltunk már hat hónapja, már nagyon haza akartam jönni. Őszintén megmondom, nekem ez nem jelentett semmit - árulta el a műsorvezetőknek. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt fiatal modellként Balázs Klári. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük