Máté Kriszta ezért nem volt jó híres műsorában: Gundel Takács Gábor így kritizálta

Gundel Takács Gábor és Vágó István is elmondta véleményét Máté Kriszta vetélkedős műsorvezetéséről.

mate-kriszta-gundel-takacs-gabor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kvízműsorok két nagyon ismert műsorvezetője, Vágó István és Gundel Takács Gábor a PartizánCHILL második adásában a műfajról és azok képviselőiről beszélgetett a Partizán műsorvezetőjével. 

Miközben kipróbálták magukat néhány kvízkérdésben, azt a kérdést is körbejárták, mennyire férfiközpontúak a kvízműsorok.

Máté Kriszta vetélkedői

A műsorvezető szerint ugyan Jakupcsek Gabriella és Máté Kriszta is vezetett vetélkedőt, nem elterjedt, hogy nők szerepelnek ebben a műfajban. Gundel Takács Gábor hangsúlyozta, hogy az üzleti világban egyre több a női felsővezető, így téves az az elképzelés, hogy szélesebb körben a tudást a férfiakkal kötnék össze. Eleve kevesebb a női műsorvezető, mint a férfi, szerinte ez az oka, hogy a vetélkedőknek többnyire az utóbbi nemhez tartozók a házigazdái. 

gundel-takacs-gabor2
Fotó: YouTube/Patrizán

Máté Kriszta a kétezres évek elején lett a Nincs kegyelem! - a leggyengébb láncszem ridegnek tűnő háziasszonya. Gundi megindokolta, az utóbbiban miért nem volt jó. 

- Máté Krisztát szerintem megégették! Őt nem lett volna szabad abba a műsorba beletenni. Ő azért lett A leggyengébb láncszem műsorvezetője, mert Angliában, ahol ez egy nagyon sikeres műsor volt, egy karakterben hozzá hasonló nő vezette, aki végtelenül penge volt. De Krisztának ez nem volt való, ezt Havas Henriknek kellett volna vezetnie.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vágó István ezt máshogy látta: szerinte a néző általában olyanokat szeret látni műsorvezetőként a képernyőn, akiknek a személyiségéhez nincs sok köze. 

vago-istvan
Fotó: YouTube/Patrizán

- Angliában egy ilyen penge nő, pont nem olyan, mint az angolok. Ez nagyon fontos! Az angolok általában kedvesek, míg az, amit az a hölgy hozott műsorvezetőként, az egy nagyon barátságtalan, nagyon szikár típus. Nálunk gyakoribb az a típus, amit Kriszta eljátszott. 

- Nem lehet, hogy az volt a probléma: Máté Krisztáról élt valamilyenfajta kép az emberekben, de nem ilyen? Bekerült a műsorba, egy művi figura volt, és emiatt nem volt hiteles. A Havast ilyennek ismertük mindig is. Ha ő bekerült volna, azt mondtuk volna, igen, ez a Havas, aki szemét, penge, odaszól! Ezért gondolom, hogy Havassal működött volna, de ezt nem fogjuk megtudni - vélekedett Gundel Takács Gábor, akinek Vágó elfogadta az érvelését. 

Gundel Takács Gábor felesége

Háromgyermekes szülők, két fiuk és egy lányuk született. Mindhárom gyermekük nagykorú: Gergely 29, Anna 26, Bence 23 éves. A műsorvezető és fogorvos neje nagy egyetértésben élnek együtt, kiegészítik egymást.

Cover-fotó: RTL Magyarország, YouTube/Patrizán

Ezt is szeretjük