Ő Gundel Takács Gábor ritkán látott felesége: Ágotával 32 éve kiegészítik egymást
Gundel Takács Gábor és felesége 32 éve élnek boldog házasságban, kapcsolatuk harmonikus és töretlen.

gundel-takacs-gabor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gundel Takács Gábor nagyon boldog feleségével, Czeglédi Ágotával, akivel már 32 éve házasok. 

Háromgyermekes szülők, két fiuk és egy lányuk született. Mindhárom gyermekük nagykorú: Gergely 29, Anna 26, Bence 23 éves. A műsorvezető és fogorvos neje nagy egyetértésben élnek együtt, kiegészítik egymást.

Gundel Takács Gábor és felesége

A tévés nagyon kiegyensúlyozottnak írja le a kapcsolatát feleségével, akivel habár különböző a természetük, a szerelmük töretlen. 

gundel-takacs-gabor
Fotó: MTI/ Máthé Zoltán

- 32 éve vagyunk együtt a feleségemmel, mind a kettőnknek ez az első házassága. Nyilvánvalóan az első lángoló szerelem mára átalakult ragaszkodássá, szövetséggé, nagyon erős bizalommá. De mindehhez az kellett, hogy tudtuk, együtt erősebbek vagyunk, kiegészítjük egymást - mesélte a Bestnek.

Míg a televíziós újságíró inkább álmodozóbb típusnak írja le magát, addig a feleségét racionális, földhöz ragadt embernek mondja. Szerinte éppen ezért szeretik egymást olyan nagyon.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A feleségemmel az alaptermészetünk nagyon különböző, ő egy racionális fogorvos, én meg egy álmodozó fickó vagyok, de én tanulom tőle a racionalizmust, ő pedig csomó mindenben engedett. 

Három gyermekük már felnőtt, azonban sokszor meglátogatják szüleiket, akik nagyon örülnek az együtt töltött időnek és szívesen adnak tanácsot nekik.

- A gyerekek már kirepültek a fészekből, így ketten folytatjuk az életünket, együtt megyünk tovább, együtt kezeljük a problémákat, amik esetleg adódnak. Nap mint nap erősítjük egymást. Persze a két fiam és a lányom gyakran jön haza. Ha úgy adódik, segítséget kérnek, együtt hozunk döntéseket. A feleségemmel jól tudjuk, ha nem jönnek, az bizonyos szempontból jó jel, mert akkor minden rendben van.

Tornóczky Anita vőlegénye, Miklós

Tornóczky Anita számára jól indult a 2022-es év: március 9-én szerelme, a jogászként dolgozó Miklós megkérte a kezét. A lánykérést tetőzte az a romantikus fordulat, hogy a férfi éppen a negyedik évfordulójukon tette fel a nagy kérdést. A műsorvezetőből lett kutyatréner a nagy hírt egy képpel jelentette be az Instagramján, és azt is elárulta, hogy havas környezetben mondta ki a boldogító igent. A pár nagy boldogságban él, nagyon készülnek az esküvőjükre, és egy közös hobbinak is hódolnak.

Cover-kép: MTI

Ezt is szeretjük