Ő Vágó István ritkán látott felesége - Judittal 40 éve házasok
Vágó István és felesége 1979-ben egy sajtóvetítésen ismerkedett meg egymással.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vágó István és felesége, Judit immár negyven éve él boldog, irigylésre méltó házasságban. A páros 1979. február 13-án találkozott először egy sajtóvetítésen, kapcsolatuk azonban nem indult zökkenőmentesen: a népszerű műsorvezető a menyasszonyával érkezett a rendezvényre, és az újságíróként dolgozó Judit sem szándékozott abban az időben férjhez menni.

Miután Vágó István felbontotta eljegyzését a menyasszonyával, kitartóan kezdett udvarolni a gyönyörű Juditnak, aki akkoriban még nem szerette volna, ha bekötik a fejét.

Fél év után összeházasodtak

- Én azon az estén Istvánnal szinte egy szót sem váltottam, inkább a menyasszonyával beszélgettem. Nem miattam lépett ki abból a kapcsolatból, de tetszettem neki, és miután felbontotta az eljegyzésüket, engem kezdett becserkészni - mesélte Vágó Judit az Egyedül nem megy, avagy minden sikeres férfi mögött egy nő áll című interjúkötetben.

Vágó István és felesége, Judit 40 éve házasok.
Vágó István és felesége, Judit 40 éve házasok.
Fotó: Facebook/Vágó Judit

A Legyen Ön is milliomos! népszerű műsorvezetője több sikertelen próbálkozás után sem adta fel, Judit pedig végül beadta a derekát, és elment vele randevúzni. Bár nem tervezte, hogy akkoriban férjhez megy, megismerkedésük után öt hónappal, július 21-én már házasok voltak.

Vágó István hosszú házasságának titka

Mint minden házasságban, náluk is voltak hullámvölgyek, de egy láthatatlan kapocs mindvégig összetartotta őket. A műsorvezető a Best magazin augusztusi számában elárulta, nem könnyű természetű ember, Judit azonban jól tudja őt kezelni. A közös érdeklődés, az azonos politikai és világnézet az eltérő természetük ellenére is összekovácsolja őket.

Vágó István feleségével, fiukkal, Péterrel és a legendás színésszel, Rátonyi Róberttel.
Vágó István feleségével, fiukkal, Péterrel és a legendás színésszel, Rátonyi Róberttel.
Fotó: Facebook/Vágó Judit

- Hirtelen haragú vagyok, gyorsan felkapom a vizet, elismerem, nem vagyok könnyű ember. Judittal azonban nem lehet veszekedni, mert nagyon toleráns. Ez a titok.

A tolerancia, a mások kilengéseinek elfogadása és természetesen a szerelem, majd a szeretet.

- (…) Mivel a politikai nézeteink hasonlóak, így a véleménynyilvánításaimba nem szól bele, etikai kérdésekben azonban kikérem a véleményét, ezekben számítok rá - árulta el a kvízmester a lapnak, aki feleségével és fiával, Péterrel, valamint annak családjával ünnepelte meg a közös negyven esztendőt.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Számos hazai sztár egy nála jóval fiatalabb vagy éppen idősebb ember mellett találta meg a szerelmet. Közéjük tartozik Ernyey Béla is, aki 2008-ban szeretett bele a gyönyörű Balaton Dórába. Azonban nem ők az egyetlen sztárpár, akiknek a szerelmében egyesek nem hittek a nagy korkülönbség miatt - képes összeállításunkban megnézheted a többieket.

Ezt is szeretjük