Marót Viki titokban vált el két éve – 11 év után ezért lépett ki a házasságából
Marót Viki két évvel a válás után egyedülálló, de nem bánja, hogy kilépett a házasságából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marót Viki 2017 júliusában árulta el, hogy négy hónappal korábban elváltak a férjével. Az énekesnő szerint a gyerekek megérzik, ha a szüleik házassága már nem boldog, ezért úgy vélte, 11 év után jobb békében és egyetértésben elválni, mint benne ragadni egy nem működő kapcsolatban. Nyolcéves kisfiukat, Ádit továbbra is nagy egyetértésben nevelik.

Két évvel a válás után a Nova Kultúr Zenekar énekesnője azt mondta a Best magazinnak, a válás törés volt az életében, azóta kinyílt a szeme, és sok mindent másképp lát.

- Megmondom őszintén, akkor kinyílt a szemem, mert addig a férjemen kívül nem láttam más férfit, és azt gondoltam, hogy mindenki, aki házasságban él, boldog és kiegyensúlyozott. Aztán jött a felismerés, hogy egyáltalán nem így van, tulajdonképpen a közeli ismerőseim között is vagy megcsalják egymást, vagy már rég nem is foglalkoznak a másikkal. Teljesen ledöbbentem, konkrétan sokkolt a valóság – mesélte a hetilapnak.

Marót Viki ekkor szembesült azzal, hogy másoknak is vannak problémáik, csak azokat gyakran a szőnyeg alá söprik, megalázzák egymást. Ő inkább úgy döntött, kilép a házasságából, mert egy élete van, és azt szeretné boldogan élni. Most nincs kapcsolata, néhány ismerkedésnél sok furcsasággal is találkozott, de nem ábrándult ki a férfiakból, és azt sem bánta meg, hogy elvált.

marot-viki
Fotó: MTVA

- Hiszek a szerelemben, és várom is a varázslatot. Azt a pillanatot, amikor majd találkozom valakivel, akire egyáltalán nem számítottam. De nem sürgetem az időt, mert szerencsére nem vagyok kapcsolatfüggő, nagyon jól elvagyok egyedül is. (…) Csak azért, hogy legyen mellettem valaki, nem megyek bele olyan kompromisszumba, amitől nem érzem jól magam – osztotta meg az olvasókkal.

Marót Viki a válás után arra is nagyon odafigyelt, hogy a kisfia ne zárkózzon magába, ki tudja beszélni azt, ami bántja. Pszichológus véleményét is kikérte, de a szakember megnyugtatta, hogy nem látja jelét annak, hogy a gyereknek gondjai lennének, nincs segítsége külső segítségre.

Kunovics Katinka 60 kilót fogyott

Kunovics Katinka egy év alatt a felére fogyott. A teljes ruhatárát le kellett cserélnie, de nem sajnálta az új darabokra a pénzt, mert örül, hogy 65 kilóra fogyott, és az 56-60-as helyett néha a 38-as méretű ruhák között is talál olyat, ami kicsit nagy rá.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük