A 80-as évek híres modellje volt: Marjai Judit 53 évesen dögösebb, mint valaha
Az egykori modell, Marjai Judit megmutatta, mennyit változott 38 év alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár modellként kevesebb, mint egy évtizedet dolgozott, Marjai Judit néhány év alatt a ’80-as évek egyik leghíresebb magyar modellje lett. 

1981-ben édesanyja elküldte fotóját az Ifjúsági Magazin pályázatára, így került annak címlapjára.

Marjai Judit régen és most

Szépségéből az évtizedek során mit sem veszített, gyönyörű, fiatal lányból dögös, csábító nő lett. Az Instagram-oldalán egy fotómontázson meg is mutatta, mennyit változott 38 év alatt. A bal oldali kép 1982-ben, a jobb 2020-ban készült. 

Miután az Ifjúsági Magazin címlapján szerepelt, beindult fotómodell-karrierje: többek között Jung Zseni, Módos Gábor, Bacsó Béla vagy Fenyő János is készített róla képeket.

1988-ban, húszévesen megnyerte Olaszországban a Film ifjú csillaga című szépségversenyt, és ő volt az első, aki az év novemberében magyar lányként szerepelt az olasz Playboyban. A magazin fotózásán döntött úgy, hogy abbahagyja pályafutását modellként. Ezt követően a kamera túloldalán kezdett el dolgozni. 

Időnként saját maga modellje, a közösségi oldalára kitett posztok alapján pedig megállapíthatjuk, hogy 53 évesen nagyon szexi, a kamera pedig még mindig szereti. 

A '80-as évek magyar modelljei régen és most

Pataki Ági az egyik leghíresebb Fabulon-lányként vonult be a hazai divattörténelembe. A ’80-as években a modellkedés mellett üzletasszonyként dolgozott, majd a filmgyártás világa felé fordult. 2019-ben aztán ismét egy kozmetikai márka, a Helia-D ránctalanító termékcsaládjának arca lett. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen új külsőre váltott Pataki Ági 2020-ban, valamint azt is megmutatjuk, mennyit változtak a '80-as évek híres magyar modelljei.

Ezt is szeretjük