A 80-as évek dögös modellje volt: az 55 éves Marjai Judit ma így néz ki

Marjai Judit régóta felhagyott a modellkedéssel, ám szépsége mit sem kopott az évek során.

Marjai Judit 2022
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marjai Judit egy budapesti bérház beázásra hajlamos kis lakásában nevelkedett, itt laktak anyukájával és nagymamájával. Eredetileg színésznőnek készült, mindössze 16 éves volt, amikor megnyerte egy fotójával az Ifjúsági Magazin pályázatát, és címlapot készítettek vele. 

Onnantól fogva pályája meredeken ívelt felfelé, országosan ismert lett, a nyolcvanas évek keresett modellje lett. 

Marjai Judit 2022-ben

Marjai Judit keresett modell volt, akit mindenki ismert, címlapokon, kártyanaptárakban szerepelt. Színésznőként szintén kipróbálhatta magát, egy álma vált valóra, amikor feltűnhetett az Éljen anyád!, a Dokumentátor és a Nagy postarablás című filmekben. Modellkarrierjét a csúcson, mindössze 21 évesen hagyta abba, ezután a fotóművészetnek szentelte az életét. 

Marjai Judit bombaformában van 55 évesen.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Még hosszú ideig a nyilvánosság előtt élte az éltét, ám 2002-ben megelégelte a sok pletykát, ami terjedt róla, civil életre váltott, többé nem avatta be a médiát élete történéseibe. A TV2 Tények Plusz stábjának mégis igent mondott, mesélt a kezdetekről és a mindennapjairól. 

- Akkor, a kezdetekkor még nem tudtam, amit már tudok, hogy sose fogom tudni abbahagyni, nem tudtam, hogy

aki modellnek születik, az modellként is fog meghalni.

Jöttek az új divatok, jött a szelfi, az új kamerák. Most már magamat tudom lefotózni, és képtelen voltam magam is lecuppani a kamerák elől, de az igazi szerelem változatlanul a másokat fotózás - mesélte az 55 éves sztár, aki ma is éppen olyan nőies és kifinomultan szexi, mint karrierje elején. 

Marjai Judit másokat jobban szeret fotózni.
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Először Rómába mentem, az első repülőutam rögtön a Playboy-stúdióba vezetett. Egy szépségversenyt meg is nyertem ott, amin Gina Lollobrigida is ott volt - árulta el büszkén a fotóművész, aki modellkarrierje során egész Európát meghódította, ez pedig akkoriban óriási dolog volt. 

Két gyermeke született, akikre nagyon büszke - ők is rá. A lánya egyetemista, molekuláris biológiát tanul. Marjai Judit fotózás mellet ma egyedi órákat tervez, vagy különleges anyagokból készít egyedi tárgyakat, például óriás nyalókákat. 

Balázs Klári modell volt

16 évesen egyedül került fel a fővárosba, fotólaboránsi állást is vállalt - színes filmeket laborált a Magyar Távirati Iroda fotósainak -, innen került az MTI modelliskolájába. Szerepelt ékszer-, szemüveg- és kozmetikai reklámban, volt az ország legtehetségesebb, ma Montrealban élő fodrászának hajmodellje egy szófiai versenyen, és mosolygott divatmagazinok borítóján és lapjain is.

Tudtad, hogy Balázs Klári modellkedett fiatalon? Gyönyörű ezeken a fotókon

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük