A 80-as évek magyar szexszimbóluma volt - Az énekesnő 67 évesen is igazi bombázó
Elámulsz, még mindig milyen jó formában van a szaxofonkirálynő, Marcellina.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Babits Marcella vagy, ahogy egy ország ismeri, Marcellina a '80-as évek ügyeletes bombázója volt hazánkban. Még mindig nagyon dögösen fest, hihetetlen, hogy már 67 éves.

Kislány kora óta szerves részét képezi az életének a zene és a színpad. 14 évesen volt az első fellépése, ezután Csepregi Évával és Fábián Évával megalapították a Kócbabák nevű vokálegyüttest, mellyel az 1972-es Ki mit tud? középdöntőjéig jutottak el.

Így néz ki most Marcellina

Külföldön is sokat koncertezett, Ausztriában, Svájcban és Svédországban is zenélt, először az Apostol, majd a Full-Tone zenekarokban.

Az énekesnő védjegye volt fehér szaxofonja, illetve kreppelt hajzuhataga, amelyet napjainkban is így visel. 67 évesen is megőrizte karcsú alakját. Nem csoda, hogy ragyog, hiszen hat év szingliség után két esztendeje rátalált a szerelem. Párjával a véletlen hozta össze őket, egy közértben vásárolgatott, amikor egymásba botlottak.

- Nagyon pórias a történetünk, vásárlás közben találkoztunk. Smink nélkül, egyszerűen, hétköznapian toltam a bevásárló kocsit. Azt állítja, nem ismert meg, igaz, akkor volt egy időszakom, amikor egyenesen hordtam a hajamat - emlékezett vissza a Mokkában.

A férfival elmondása szerint nagyon temperamentumos a kapcsolatuk, míg őt művészlélekkel áldotta meg az élet, addig párja kőkemény üzletember. Ezért van, hogy komoly vitákat élnek meg egymás mellett. 

Az örökifjú sztár új szerepben is kipróbálhatta magát, ugyanis tavasztól ő a műsorvezetője a Zenebutikon futó Marcellina a sztárfogó című show-nak. Minden adásban egykori pályatársaival elevenítik fel a régi idők legnépszerűbb slágereit. Vendégei közt szerepelt az EDDA művek és Csepregi Éva is.

Péterfy Bori bikiniben

Az Instagram-oldalára posztolt friss, bikinis fotója láttán el sem hisszük, hogy kereken ötvenéves. Nemcsak jó pár évet letagadhatna korából, de alakját, izmos hasát a jóval fiatalabbak is megirigyelhetik. Képes összeállításunkban megnézheted Péterfy Bori friss, bikinis fotóját és az előző években készült képeit is.

Ezt is szeretjük