Csepregi Éva megmutatta otthonát - Tele van a Neoton Família kincseivel
Csepregi Éva Szentendrén lelt új otthonra, amit érdekes kincsekkel rendezett be.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csepregi Éva megmutatta, hogyan rendezte be új otthonát. Nagy változás volt számára, amikor 2017-ben eladta tahitótfalui családi házát, és átköltözött egy jóval kisebb, szentendrei lakásba. 

Otthona lenyűgözően szép zöldövezetben található, és igazi menedékként szolgál a dolgos hétköznapok elől.

Csepregi Éva szentendrei otthona

A Neoton énekesnője nem csak a stílusra fordított figyelmet, a bútorok elhelyezésénél figyelembe vette a feng shui tanait is. Lakberendező barátnője segítségét kérte, aki ennek a tudománynak kitanult szakértője. A 66 éves sztár maga is belemerült a témába a Life TV Backstage című műsorában.

- A feng shuinak van egy nagyon jó üzenete, ami nekem rögtön megtetszett. Legyen rend, mert abban az élettérben, ahol lakunk, minden zegzugnak jelentősége van, ha egy bizonyos területen káosz van, az életünkben is az lesz! 

A fő hangsúlyt a nappalira, azon belül egy úgynevezett "sikersarok" kialakítására helyezték. Az egész lakást nagyon letisztult, minimalista stílusban rendezte be, kivéve ezt a kis részt, ugyanis itt találhatóak Csepregi Éva büszkeségei is. 

Olyan relikviák, amelyek a Neoton Família sikereit jelképezik, mint például a Japánból elhozott díjak vagy a számos külföldön is kiadott lemez. Nemcsak oltárt állít az eddig munkásságának, de bevonzza az új sikereket is, töretlen népszerűségét és rengeteg munkáját is ennek tulajdonítja. 

Fotókon Csepregi Éva otthona

Csepregi Éva tavaly már Joshi Bharatot is körbevezette szentendrei otthonában. A lakáshoz egy csodás terasz és kert is tartozik. Ha minden jól megy, a jövőben még egy télikertet is kialakít.

Ezt is szeretjük