Makány Márta plasztikáztatott - 45 kilós fogyása után nagyon megváltozott
Makány Márta látványos fogyása után vállalkozott a plasztikai beavatkozásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Makány Márta mindenkit megdöbbentett, amikor 2019 augusztusában szinte a felére fogyott: a divattervező testsúlycsökkentő gyógynövények segítségével 118 kilóról 78 kilóra fogyott. 

Azóta még pár kilótól megszabadult, alig egy év alatt 45 kilót adott le, de a közel félmázsás fogyás a bőrén is nyomokat hagyott, ezért úgy döntött, plasztikai sebészhez fordul. 

Látványos fogyása után úgy döntött, plasztikáztat

Makány Mártának hosszú évek sikertelen próbálkozásai után tavaly egy gyógynövénykeveréknek köszönhetően, amellyel Bay Éva és Gönczi Gábor is lefogyott, végre sikerült leadni súlyfeleslegét. Tíz- vagy húszkilós fogyáshoz az emberi bőr még könnyebben tud alkalmazkodni, de a több mint negyvenkilós változás a divattervező szövetein is nyomot hagyott, ezért döntött a beavatkozás mellett.  

makany-marta
Fotó: Lung András

- Az elmúlt egy év hatalmas változást hozott az életembe, könnyebben mozgok, jobban állnak rajtam a ruhák is. A változás bámulatos volt, hiszen 45 kilótól szabadultam meg, ekkora fogyást azonban a bőrünk nem tud követni. Egyszerűen kifogytam belőle, úgy néztem ki, mint egy sharpei kutya. Ha már egyszer sikeresen lefogytam, nem akartam megállni a cél előtt, ezért mentem plasztikai sebészhez - mesélte.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- A hozzám hasonló eseteknél az ilyen jellegű beavatkozást már az egészségügyi rendszer is támogatta, így mindenkit arra biztatok, akit ezt tart vissza, hogy ne féljen belevágni se a fogyókúrába, se egy esetleges korrekciós műtétbe.

Kilenc hete esett át az operáción, és a gyógyulás nehezebb, mint gondolta, ennek ellenére bármikor újra vállalná. 

makany-marta2
Fotó: Lung András

- Még mindig érzem, olyan, mint egy erős izomláz. A heg szerencsére hamar gyógyul, már most alig látszik. Viszont arra nem számítottam, hogy utána napokig csak feküdni tudok majd, és kicsivel később sem pöröghettem reggeltől estig a munkában, délután haza kellett mennem lepihenni, mert elfáradtam - árulta el. 

Geronazzo Mária fiatalon ilyen szép volt

Sokak számára érthetetlen, Geronazzo Mária miért műttette az arcát természetellenesre. 34 éves korában először a mellét műttette meg, majd ugyanebben az évben kollagénnel feltöltette a száját is. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan alakult át csinos, fiatal nőből túltöltött szájú hírességgé.

Ezt is szeretjük