Kiderült, Majka melyik műsorral tér vissza a képernyőre - A nézők már hiányolták
Majka szeptember közepén újra műsort vezet: Tillával a Bezár a bazár! házigazdája lesz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 nézői már nagyon hiányolták Majkát, aki a 2019 novemberében indult, saját ötlete alapján készített vetélkedője, a Nyomd a gombot, tesó! műsorvezetője volt, majd idén februárban a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című show-műsor egyik csapatában foglalt helyet: Judyval és Hajós Andrással azt találgatták, kiket rejthet a jelmez és az álarc. 

A tévécsatornák műsortervét is felborította a koronavírus-járvány, így április vége óta nem szerepelt új műsorban, sokak bánatára az ősz egyik nagy TV2-s durranásában, a Sztárban Sztár című zenés szórakoztató műsorában sem látható.

Majka és a Bezár a bazár

A sztár azt írta közösségi oldalán, hogy hat évadot ült végig a zsűriben, amit nagyon élvezett, de úgy érezte, ennyi elég is volt. "Mit mondhattam volna még? Már az előző évadban jeleztem, hogy nekem elég. Bár most meg furcsa nézni itthonról" - írta egy kommentelő kérdésére, miszerint nem vállalt el még egy évadot, vagy fel sem kérték rá.   

majka-bezar-a-bazar
Fotó: TV2

A TV2 nézőinek azonban nem kell aggódniuk, ősszel láthatják Majkát is a képernyőn: szeptember 14-én este megújult formában tér vissza a Bezár a bazár! gameshow, amelynek házigazdái ezúttal is Majka és Tilla lesznek.

A TV2 népszerű produkciójába ezúttal is több ezren jelentkeztek, közülük körülbelül száz párosnak lesz lehetősége elvinni az akár 25 millió forintos fődíjat, és több mint 500 nyereménytárgy közül válogathatnak a játékosok, melyek összértéke 25 millió forint.

A cikk az ajánló után folytatódik

A játékosoknak az előző évad népszerű kihívásai mellett 15 újjal kell megbirkózniuk: a feladatok a gyorsaságukat, ügyességüket és fizikai állóképességüket egyaránt próbára teszi.

A kvízjátékban is lesz változás: az előző évadban már használt, fotós kvízkérdések mellett videóbejátszásokhoz kapcsolódó kérdések is lesznek. Ezek között egyaránt szerepelnek klasszikussá vált filmrészletek, kultikussá vált videóklipek vagy épp az elmúlt évtized emlékezetes internetes mémjei.

majka-bezar-a-bazar-majom
Fotó: TV2

A harmadik évad egyik legszórakoztatóbb újdonságának a Bazári majom ígérkezik. Az emberszabású plüssfigura egy körön át segítheti a játékosokat a kihívás megoldásában.

Dundika és hazai sztárok kifestve és smink nélkül

Dundika a 2000-es évek elején playmate-ként lett ismert, számtalan újság címlapján szerepelt. Az egyik legdögösebb hazai sztár, de otthon, a hétköznapokban ő is mellőzi az arcfestést. Képes összeállításunkban megnézheted több hazai sztár smink nélküli fotóját.

Ezt is szeretjük