A Barátok köztben ő volt a szívtipró Lóri, a szaxofonos: 44 évesen így néz ki Magyar Bálint
Magyar Bálint is részt vett az InStyle magazin Bringával a vörös szőnyegen rendezvényén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar Bálint emlékezetes szereplője volt az 1998. október 26-án indult és 2021. július 17-én, közel 23 év után véget érő Barátok köztnek. 2001 és 2003 között a sármos szaxofonost, Szilágyi Lórit, Szilágyi Andrea (Deutsch Anita) és Szilágyi Pali (Bruckmann Balázs) testvérét alakította. 

A forgatókönyv szerint Lóri hangszerével éppen szerenádot adott szerelmének, Mónikának (Farkasházi Réka), amikor agyvérzést kapott, és meghalt.

Magyar Bálint egykor és ma

Az RTL Klub sikerszériája után szerepelt a köztévé Haction című sorozatában, 2019 októberében pedig a VIASAT3 200 első randi című napi sorozatában tért vissza a képernyőre a rosszfiú Morvai Mátyás bőrében. Láthattuk a 2011-es, A sas című amerikai-angol történelmi kalandfilmben, valamint a 2017-es, HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják című háborús drámában is. 

Magyar Bálint a Barátok köztben és a 200 első randiban.
Magyar Bálint a Barátok köztben és a 200 első randiban.
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, VIASAT3/Labancz Viktória

2015-ben ő váltotta Gájer Bálint énekest a Group'n'Swing zenekarban, amelytől közel négy év után búcsúzott. Zenés darabokban is szerepelt a színpadon, így Az Operaház fantomjában, a Kabaréban vagy A 3 testőrben, és közreműködött a Best of Webber című előadásban is. Hangját sok külföldi sorozat magyar szinkronjában is hallhattuk, emellett a Szezám utcában ő Elmo, a Jégvarázsban Kristoff, A Madagaszkár pingvinjeiben Mort, az egérmaki magyar hangja.

A cikk az ajánló után folytatódik

2021 szeptemberében ő is részt vett az InStyle magazin és az ALLEE rendezvényén, amelyen stílusos hírességek és városi civilek lepték el bringájukkal a vörös szőnyeget. Magyar Bálint stílusosan egy biciklis ingben gördült be, és kölcsönbringával, saját, sokat használt biciklije ugyanis Norvégiában van, ahol a színész, énekes néhány hete él. Önmagát és új kalandokat keresni vonult északra. 

Egy magánéleti szálnak köszönheti, hogy barátsága a biciklivel még jobban elmélyült. Egykori apósjelöltje mutatta meg neki az országúti kerékpározás szépségeit, azóta több versenyen is indult. 

- Lehet stílusosan biciklizni! Előfordult, hogy szmokingban kerekeztem egy fellépésre, a születésnapomon pedig rendszeresen öltönyben biciklizem - mondta a 44 éves sztár, aki az autóját is eladta, miután rájött, hogy a kerékpár sokkal jobban megfelel a napi közlekedési céljainak. 

magyar-balint-2021
Fotó: InStyle/Sárközy Marianna

Balesetet eddig mindössze egyszer szenvedett, akkor viszont átrepült egy kocsi motorháztetején. 

- Mások is elmondták már előttem, viseljünk mindig sisakot - figyelmeztetett a biztonságos közlekedésre Magyar Bálint.

A Barátok közt fiatal alapszereplői egykor és ma

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Ha, kíváncsi vagy mennyit változott, és mit csinál ma rajta kívül a Barátok közt induló csapatának több fiatal sztárja, képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük