Mága Zoltán lányát szőkén alig ismerni fel: a 26 éves Jennifer bombázó énekesnő
Mága Jennifer rengeteget változott az utóbbi időszakban, friss videóklipjében a sötét hajkorona helyett világos tincsekkel látható.

mága-zoltán-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mága Zoltán családja ékes bizonyíték arra, hogy a tehetség öröklődik. Két nagyobb gyermeke is a zenét választotta hivatásul, sőt még a legkisebb, csupán négyesztendős csemetéje, Elizabeth kezében is volt már hegedű.

A Liszt Ferenc-díjas hegedűművész nevét az egész világon ismerik: öt kontinensen, közel száz országban a legrangosabb koncerttermekben léphetett fel, királyokat, államfőket, egyházi főméltóságokat és világsztárokat is elkápráztatott a játékával. Többek között Károly herceg, Robert De Niro és Salma Hayek előtt is játszott. 

Mága Zoltán idősebbik lánya, Mága Jennifer

Legidősebb gyermeke, Mága Jennifer 2018-ban az első dalát Los Angelesben vehette fel, a munkáját pedig olyan zenei producerek segítették, akik más hírességek mellett Justin Bieberrel dolgoztak együtt.

mága-jeni-1
Fotó: YouTube/Jennifer Mága

- Volt lehetőségem arra, hogy az első saját dalomat a legismertebb hollywoodi stúdióban vegyem fel. Olyan élményekkel gazdagodtam, ami örök életre megmarad. Külön élmény volt számomra, hogy azzal a mikrofonnal vettük fel a dalt, amivel anno a Beatles vette fel az első albumát - mesélte a Tények Pluszban 2021 decemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az immár 26 éves, dögös énekesnővé érett Mága Jennifer sikert sikerre halmoz. Édesapja 2021. december 19-én büszkélkedett a közösségi oldalán lánya legutóbbi érdemével, hogy a Merry Christmas című karácsonyi albuma aranylemez lett.

mága-jeni-2
Fotó: YouTube/Jennifer Mága

Az ünnepi korongon olyan hírességekkel énekelt duettet, mint Király Viktor vagy Takács Nikolas, utóbbival egy közös videóklipet is forgattak, amelyet 2021. december 25-én tettek közzé a YouTube-on: a friss felvételen alig ismertünk rá az énekesnőre, az eddig megszokott barna hajzuhatag helyett szőke tincsekkel állt a kamera elé.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter lánya

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter három gyermeket neveltek fel: a színésznő első házasságából 1987-ben született Flórát, akinek édesapja Quintus Konrád színész, és maga is színészi pályára lépett, az 1991-ben világra jött Olivért, akit filmrendező szakra vettek fel a színművészetire, és Szonját, aki 1994-ben látta meg a napvilágot. 

Cover-fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezt is szeretjük