Mága Zoltán megmutatta kisebbik lányát: Elizabeth 4 éves lesz februárban
Mága Zoltán ritka közös címlapon szerepel mindhárom gyermekével.

maga-zoltan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mága Zoltán 2018-ban vált háromszoros édesapává: február 8-án tudatta közösségi oldalán, hogy világra jött a kisebbik lánya, Elizabeth. 

A világhírű hegedűművész 2017 októberében, a színpadon jelentette be, hogy felesége várandós, már az ötödik hónapban jár, a 21 éves Jennifernek és a 11 éves ifj. Mága Zoltánnak a következő évben testvére születik. 

Mága Zoltán három gyereke

Mága Zoltán óvja családját a rivaldafénytől, de a Hot! magazin év végi számában címlapon mutatta meg három gyermekét.

Két nagyobbik gyermeke is a zenélést választotta hivatásul: legidősebb gyermeke énekesnőként arat sikereket, a büszke apa 2021. december 19-én, a közösségi oldalán büszkélkedhetett el azzal, hogy Jennifer Merry Christmas című karácsonyi albuma aranylemez lett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Fia apja nyomdokaiba lépett, és hegedül, hatalmas volt az öröm, amikor felvételt nyert a világhírű zeneművészeti egyetemre, a Julliardra. Legkisebb gyermeke is fogott már a kezében hegedűt, de nem szeretne a hamarosan négyéves kislányból zenészt nevelni. 

- Elizabeth születése engem is megfiatalított. Ismerkedik a hegedűvel, de nem szeretném, hogy zenész legyen. Komoly áldozatot kell hozni a fejlődésért, és én inkább azt szeretném, ha önfeledt gyermekkora lenne - nyilatkozta a február közepén 48. születésnapját ünneplő sztár. 

Mága Jennifer önállóan koncertezik, klasszikus ének szakon szerzett diplomát, de a popzene jobban érdekli, de nem csak a zene világa érdekli. 

- A tervei szerint új szerepben is kipróbálja magát, egy televíziós műsor vezetője lesz. Egyébként azt mondtam a gyermekeimnek: nem fontos, hogy ezt a pályát kövessék, mert az élet más területein is lehetnek sikeresek, másban is megtalálhatják az örömüket. A zenetanulást fontosnak tartottam, mert ezáltal nemcsak a lélek gazdagodik, hanem a gondolkodásmód is.   

Pap Rita és Bodnár Attila lánya

Pap Rita és Bodnár Attila neve akkor forrt egybe, amikor a ’90-es években sorra készítették a gyereklemezeiket: Kuckó mackó, Csovi-csovi Jasper, a Hápi kacsa, Miss Pipi. Az énekesnő legnagyobb büszkesége a fia és a lánya. Épp akkor, amikor a Kuckó Mackó című gyerekdaluk országos siker lett, 1993-ban megszületett Krisztián, aztán 1995-ben Fanni.

Cover-fotó: MTI/Mónus Márton

Ezt is szeretjük