Mádai Vivien kínos sminkbakit vétett: nagy nyilvánosság előtt került ciki helyzetbe
A TV2 Mokka című műsorának háziasszonya, Mádai Vivien bevallotta, a highlighterrel gyűlt meg a baja.

madai-vivien-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A highlighterek néhány évvel ezelőtt kezdték meg hódító útjukat a hazai drogériák polcain. A csillogó festékkel gyönyörű, természetes fényt tudunk kölcsönözni arcunknak, már ha nem esünk túlzásba vele. Ha túl sokat kenünk fel a kozmetikumból, akkor könnyen az ellenkező hatást érhetjük el. Mádai Vivien nagy rajongója a terméknek, azonban amikor legelőször használta, neki is meggyűlt vele a baja.

A TV2 műsorvezetője a szépítkezés terén meglehetősen furcsa trükköket alkalmaz: 15 éves korában pillanatragasztóval rögzítette a műszempilláját, a szemöldökét pedig hennával festi, amit szintén nem megszokott módon, acetonnal távolít el.

Mádai Vivien sminkbakija

Saját bevallása szerint nem a legügyesebb hobbisminkes, bár ez sosem látszik a külsején. A téveképernyőn mindig kifogástalanul néz ki, igaz, az általában a TV2 profi sminkeseinek munkáját dicséri. Ha mégis ő festi ki magát, előfordul, hogy szarvashibát vét.

mádai-vivien
Fotó: YouTube Liluland

Amikor divatba jöttek a highlighterek, a szőke szépség is azonnal beszerzett egy palettát. Kapva kapott az alkalmon, hogy bevethesse, így amikor elment, hogy megnézzen egy színdarabot, fel is kente magára a fényes piperét. Azt azonban nem tudta, hogy mennyire finoman kell bánni az anyaggal, így jó nagy mennyiségben vitte fel az arcára.

- Egyszer elmentem egy színházi előadásra. Bementem a nézőtérre, és pont belefutottam az egyik ismerősömbe. Ő rám nézett, és azt mondta: "szerintem most azonnal menj el a mosdóba, nem tudom, hogy neked eddig senki sem szólt, de könyörgöm, menj, és nézd meg magad!" - mesélte a Liluland adásában.

A Mokka háziasszonya a sok csillámtól elmondása szerint úgy festett, mint egy villanykörte. A későbbiekben már nem bízta a véletlenre, megkérte az egyik barátnőjét, hogy tanítsa meg a sminktermék helyes használatára, ami azóta is az egyik kedvence maradt.

Mádai Vivien ebben nemesi kúriában nőtt fel a Balatonnál

A TV2 műsorvezetője egy nemesi udvarházban töltötte gyerekkora egy részét. A 18. század végén Balatonfüreden épült nemesi borházat műemléknek nyilvánították, Mádai Vivien szülei újították fel, hogy luxusszállodaként üzemeltessék. A Gombás Kúriát 750 millió forintért eladásra kínálják.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük