Peller Mariann tévés legendák előtt bakizott hatalmasat - A kínos eset máig kísérti

Peller Mariann nem is hitte, hogy kínos bakija után felvételt nyerhet a Színművészetire

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Mariann műsorvezetőként több csatornánál is megfordult már, jelenleg az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik háziasszonya, illetve a Life TV Lélekközösség Peller Mariannal című talkshow-jának háziasszonya, ahol a legnépszerűbb magyar sztárok magánéleti történeteibe nyújt bepillantást. 

Kislánykorában is imádott szerepelni, 17 évesen pedig már televíziós karrierről álmodott, így egyenes út vezetett a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorvezető és szerkesztő szakára. 2009-ben diplomázott le Bárdos András osztályában. 

Nagyot bakizott az egyetemi felvételin

Peller Mariann az egyetemi felvételijén korántsem volt meggyőződve arról, hogy egyáltalán felvételt nyer-e az iskolába, ugyanis hatalmasat bakizott az utolsó fordulóban. A Life TV Nyugi! köztünk marad című beszélgetős műsorának vendégeként árulta el, milyen hibát vétett.

Peller-mariann-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Eljutottam az utolsó fordulóig a tévés műsorvezető szakon, a felvételi bizottságban ott ült megannyi Kossuth-díjas művész, a rektortól a leendő osztályfőnökünkig mindenki. Be kellett ülni egyedül velük szembe, ahol kérdezgettek különböző dolgokat - kezdte a csinos műsorvezető

- Aztán a rektor azt mondta, hogy mivel annyira cserfes vagyok, mondjak valamilyen egybefüggő szöveget vagy verset, de nem jutott eszembe semmi, úgyhogy azt javasolták mondjam el a Himnuszt. Én pedig elkezdtem: "Hazádnak rendületlenül…" Egyszer csak hátulról szóltak, hogy ez a Szózat. Annyit kérdeztem erre vissza, hogy akkor menjek is ki? Nagyon jó fejek voltak, kaptam egy mentő kérdést, és fel is vettek az egyetemre - emlékezett vissza a 36 éves sztár.

Peller Mariann ritkán látott férje

Sok hazai sztár, köztük Peller Mariann is óvja magánéletét, ám néha kivételt tesz és megmutatja férjét a nyilvánosságnak. Képes összeállításokban azoknak a műsorvezetőknek a párjait láthatod, akik kerülik a reflektorfényt.

Ezt is szeretjük