Peller Anna és Lukács Miki egy szem lánya jól megnőtt - Fotókon a tündéri Annabella

Peller Anna és Lukács Miki lánya 2013 decemberében született.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Annát és Lukács Mikit az RTL Klub nézőinek biztosan nem kell bemutatni, hiszen a sztárpár 2017 óta erősíti a Reggeli műsorvezető-gárdáját. 2009 szeptemberében mondták ki a boldogító igent, egy szem lányuk, Annabella 2013 decemberében látta meg a napvilágot.

A házaspár le sem tagadhatná, mennyire élvezik a szülőséget. A népszerű műsorvezető és színésznő a Családvarázsban elmesélte, ő volt a világon a legboldogabb, amikor megtudta, hogy édesanyai örömök elé néz. Húga, Peller Mariann a műsorban elárulta, nővére csodálatos édesanya.

- Azt érzem, hogy Anna megszülte a saját kis klónját. Annabella iszonyatosan hasonlít rá - magyarázta, erre Peller Anna közbevágott, hogy szerinte a gyermeke inkább az apjára ütött külsőleg.

A riportban az is kiderült Annabelláról, hogy egy igazi kis szeretetgombóc, fiatal kora ellenére egy nagyon érett és bölcs lélek. A házaspár hivatalos Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel a gyermekükről friss fotókat. A kislány szépen cseperedik, szerintünk édesanyjára és édesapjára is hasonlít.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos Peller Anna és Lukács Miki egy szem lánya.

Ezt is szeretjük