Szabó Zsófi kisautóval játszó fiát meg kell zabálni - Friss fotókon Mendel

Szabó Zsófi cuki képeket osztott meg fiáról, Mendelről.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi amellett, hogy az RTL Klubon ellátja műsorvezetői teendőit, főállású édesanya is. A szőke szépség 2017 decemberében hozta világra kisfiát, Mendelt, akiről Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel friss fotókat. Az idő haladtával a kicsi egyre aranyosabb és persze játékosabb is, egyik friss fotója, amin piros kisautóját szorongatja, nagy sikert aratott a közösségi oldalon.

A szeptemberben 31. születésnapját ünneplő sztár a Best magazinban megjelent mamanapló sorozatában fogalmazta meg, hogyan neveli a kisfiát. Úgy látja, Mendel még túl kicsi ahhoz, hogy szigorú, szinte drákói szabályokat állítson fel neki, és az első néhány évben ehhez szeretné is tartani magát.

- Ahogy Vekerdy Tamás mondja, egy pár éves gyereknek nem idegen nyelvet, etikettet és - teszem azt - zeneelméletet kell tanulnia, mint ahogy az manapság oly divatos, hanem az a dolga, hogy az udvaron legyen, koszos legyen, játsszon, bújócskázzon, és együtt legyen a családjával. Ha vasszigort nem is, de laza napirendet én is igyekszem tartani, ezzel is készítem Mendelt az ovira, ahol minimális szabályokkal, például a délutáni alvással már fog találkozni - fogalmazta a hetilapban.

Az egyszer biztos, hogy Mendel szerencsés kisfiú, hatalmas szeretet veszi körül őt a családban, nem is csoda, hogy mindegyik fotóján mosolyog. Képes összeállításunkban megnézheted a Szabó Zsófi kisfiáról készült legfrissebb fotókat.

Ezt is szeretjük