Som-Balogh Edina kislánya napról napra szebb - Lilien az anyukájára ütött

Som-Balogh Edina kislánya, Lilien nő, mint a gomba.

som-balogh-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edina, a Barátok közt egykori sztárja, mondhatni, a nézők szeme előtt vált igazán felnőtt nővé, hiszen csupán húszéves volt, amikor bekerült az RTL Klub napi sorozatába. Azóta a gyönyörű, 34 éves színésznőnek családja lett: 2012 májusában férjhez ment Som Krisztián producerhez, aki a Barátok közt zenei producere. 2013. május 9-én megszületett első gyermekük, Noel, kislányuk, Lilien pedig 2017 márciusában látta meg a napvilágot.

A szőke hajú szépség rendszeresen tölt fel fotókat Facebook-, illetve Instagram-oldalára gyönyörű családjáról. A kislányáról is egyre több felvétel kerül fel az internetre - a rajongók legnagyobb örömére. Mindenki dicséri, mennyire szép gyermek. Nem is csoda, hiszen volt kitől örökölnie szépségét: édesanyját ugyanis a 2003-as Miss Hungary szépségversenyen az ország legszebb nőjévé választották, lánya pedig napról napra egyre jobban hasonlít rá.

"Meseszép kislányotok van", "Imádni való édes tündérke", "Cuki kis csajszi, büszke lehetsz rá", "igazi manöken" - áradoztak a fotók láttán a kommentelők. Nézd meg Som-Balogh Edina gyönyörű családját!

Liptai Claudia kisfia, Marcell

Liptai Claudia kisfia, a lassan hároméves Marci nő, mint a gomba. Nézd meg a kisfiúról készült tündéri fotókat!

Ezt is szeretjük