Lovas Rozi babapocakja már ilyen nagy - A mi kis falunk színésznője most posztolta a fotót
A mi kis falunk színésznője, Lovas Rozi is önkéntes karanténban van. Otthonról posztolta a babapocakos fotót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi, A mi kis falunkban Erikát alakító színésznő is önkéntes karanténba vonult, másokat is arra kér az Instagram-oldalán, hogy aki teheti, maradjon otthon. 

A 33 éves sztár azért is vigyáz nagyon magára, mert első gyermekével várandós. Kisfiút hord a szíve alatt, akit a hírek szerint májusra vár. 

Lovas Rozi babapocakos fotója

"Otthon maradunk, szépen gyarapodunk" - ezt írta a posztolt fotó mellé, amin jól látszik, milyen nagy már a harmadik trimeszterben lévő színésznő babapocakja.

Tavaly november közepén derült ki, hogy Lovas Rozi kisbabát vár, a Radnóti Színházban ugyanis néhány darabot le kellett adnia: van, amelyiket a teátrum szünetelteti, van, amelyikben más színésznő veszi át átmenetileg a szerepét. Februárban a Best magazinnak azt mesélte, párjával nem tervezték tudatosan a babát, az jött, amikor jönni akart.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt nyilatkozta, mivel öt éve nem tartott szünetet még nyáron sem (ebben az évszakban forgatják az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatát), azért nehezére esett leállni a munkával, de sikerült lelassítania és megélnie babavárás boldog pillanatait is.

- Egész nap babahordozókat nézegettem, és elképzeltem, hogy benne lesz az én fiam. És hirtelen azt az elementáris kíváncsiságot kezdtem érezni, amit gyerekként, amikor várod, hogy karácsony legyen. Más lett a napi ritmusom, most elkezdtem élvezni ezt egy kicsit.

lovas-rozi-mi-kis-falunk
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

A mi kis falunk egy másik szereplője is gyermekáldásnak örülhet: a polgármester unokaöccsét, Lacit játszó Bánki Gergely, a Marie Claire áprilisi számában árulta el, hogy egy féléves kislány édesapja.

Lengyel Tamás a való életben piszkosul jóképű

A mi kis falunk 2017 februárjában robbant be a televíziók képernyőjére. A sorozat egyik alapszereplőjét Lengyel Tamás alakítja, Bodri Györgyöt imádják a nézők. Képes összeállításunkban megnézheted, a színész a való életben mennyire sármos férfi.

Ezt is szeretjük