Liptai Claudia a mai napig szégyelli, hogy mondott fel az RTL Klubnál: így távozott a csatornától

Liptai Claudia 2001 előtt három éven át dolgozott az RTL Klubnál. Ezután a TV2-től olyan ajánlatot kapott, hogy csapot-papot otthagyott.

Liptai Claudia távozása az RTL Klubtól
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudiáról sokan hiszik, a TV2-nél indult a televíziós karrierje. Valóban a Big Brother műsorvezetőjeként robbant be a képernyőre, ám előtte három éven át az RTL Klubnál dolgozott.

Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-sorozatában idézte fel a múltat. A műsorvezető az adás egy pontján arról kérdezett, pályafutása során hozott-e rossz döntéseket.

Liptai Claudia távozása az RTL Klubtól

A műsorvezetőnek egy ilyen eset jutott eszébe, amikor 2001-ben átigazolt a TV2-höz. Azt nem bánta meg, hogy váltott, viszont utólag elismeri, nem a legjobb módon intézte a felmondását.

liptai-claudia-1
Fotó: YouTube/Kadarkai Endre

- Az volt az első kereskedelmi tévé, ahol dolgoztam. Egy délután Friderikusz Sándor hívott fel. Mondta, hogy lenne egy munka a másik tévénél, egy nagy szerződés, olyan összeget mondott, amitől leültem - emlékezett vissza.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A kecsegtető ajánlaton nem is gondolkozott, igent mondott, ám azt már bánja, mindezt hogyan közölte a csatorna vezetőségével.

Nagyon szégyellem, úgy jöttem el, hogy szinte kiszaladtam.

- Csapot-papot otthagyva, hogy majd intézze el valaki ezt az egészet helyettem. Majd az ügyvédek játsszák le, én már itt se vagyok.

clau
Fotó: YouTube/Kadarkai Endre

Elárulta, gyerekkorától gyűlölte az olyan helyzeteket, amikor az igazgatóval vagy egy magasabb beosztásban lévő személlyel kellett szembekerülnie. Úgy érzi, az ilyen szituációkban összemegy, ezért menekült el akkor is ettől. 

- Rossz döntés volt, hogy nem álltam ebbe úgy bele. Valamennyire igen, de elkenődött. Ezután sokáig nagyon rossz viszonyt ápoltam az RTL vezetőivel.

Nézd meg Liptai Claudia lányát miniben!

"Gyönyörű” - szinte minden kommentelőnek ez a szó volt az első, ami beugrott Gesztesi Panka miniruhás fotója láttán. Édesanyja, Liptai Claudia az Instagramon tette közzé a képet, amit ha nem ott láttunk volna, simán elhisszük, hogy a Vogue magazin hasábjairól való.

Liptai Claudia lánya bézs miniruhában: a Vogue-ba való Gesztesi Panka fotója

Liptai Claudia lehengerlő fotót osztott meg az Instagramon a modell Pankáról.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL II/NőComment

Ezt is szeretjük