Liptai Claudiát az egész osztály előtt alázta porig a tanára: ezt vágta a fejéhez

Liptai Claudiát kirúgtak és megbuktatták. Szerinte a viselkedésére kihatott, hogy nehéz körülmények között élt gyerekként.

liptai-claudia-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte mindenkinek van legalább egy olyan emléke az iskolás éveiből, ami felnőttkoráig végigkísérte. Sajnos ezek nem minden esetben pozitívak. Előfordul, hogy egy pedagógus szavai annyira a szívünkbe hatolnak, hogy évtizedek múlva sem tudjuk elfelejteni azokat.

Liptai Claudiát 1993-ban vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, de már hallgatóként tagja lett a Vígszínháznak, és a tévében is elkezdett szerepelni. Láthattuk a Szomszédokban, a Pasik! című szituációs komédiában, valamint olyan nagy sikerű mozifilmekben, mint a Valami Amerika vagy a Magyar vándor.

Liptai Claudiát megalázták az iskolában

2019 óta A Tanár című sorozat matematikatanárát játssza, ami azért a sors fintora, mert ez a tantárgy sosem volt a szíve csücske. 

Liptai Claudia A tanár Lantos Barbarájaként.
Liptai Claudia A tanár Lantos Barbarájaként.
Fotó: RTL Klub/A Tanár

- Én antitanuló voltam, a tanárok réme, akit kirúgtak, akit megbuktattak, akinek kettest adtak magatartásból. Ráadásul a legnagyobb mumus számomra mindig a matematika volt. Így lehet, hogy a karma végül éppen a matektanár szerepét küldte nekem, hogy megismerkedhessek a túloldallal, és megoldhassam azt, ami akkor nem sikerült - kezdte a Story magazinnak 2022 januárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nem volt egyszerűen kezelhető gyerek, de úgy gondolja, félreértették a pedagógusok. Nem értették, hogy a nehéz körülmények, amelyekből jött, meghatározták a viselkedését. Egy konkrét példa éveken át kísértette.

liptai
Fotó: RTL Klub/Mestercukrász - Az édesszájú Konyhafőnök

- Emlékszem, és a mai napig a fülembe cseng, ahogy Erzsi néni hangosan mondja nekem az egész osztály előtt: "Belőled semmi sem lesz.” Amikor felvettek a Színművészetire, akkor az első gondolatom volt: remélem, látja, olvassa, megtudja majd, hogy nem lett igaza.

Liptai Claudia lánya 

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya az évek során cuki, göndör fürtös kislányból gyönyörű tinivé változott. Kicsi korában kezdett sportaerobikra járni, nemzetközi versenyeken is részt vett, majd elkezdett érdeklődni a szépségipar iránt, több márka is modelljének kérte fel.

Liptai Claudia lánya karcsú, magas modellé vált: Gesztesi Panka exkluzív képeken

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük